Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 серпня 2020, 14:04
2294
0

ГАЙ: «Треба знайти сміливість і прийняти те, що Луческу зробив свій вибір»

Відомий футболіст висловився про нового тренера «Динамо»

| Оновлено 14 серпня 2020, 14:04
2294
0
ГАЙ: «Треба знайти сміливість і прийняти те, що Луческу зробив свій вибір»
Footboom. Олексій Гай

Колишній півзахисник донецького «Шахтаря» і збірної України Олексій Гай прокоментував призначення румунського фахівця на посаду головного тренера київського «Динамо».

«Дивлячись на Луческу, видно, що у нього є амбіції, сили і можливості. Людина зробила свій вибір і, я думаю, що я не в праві його засуджувати. Що стосується саме переходу до конкуруючого клубу, з яким багато протистоянь, навпаки, думаю, український футбол трохи пожвавився. Думаю, ці баталії будуть ще більше підігрівати інтерес.

Різкі і критичні висловлювання на адресу Луческу з обох боків мають не зовсім гарний вигляд. Але, думаю, з часом це все вляжеться. Навпаки, треба знайти сміливість і прийняти те, що людина зробила свій вибір. В Європі часто тренери переходять з однієї команди в іншу. Коли ти живеш футболом, у багатьох випадках тобі доводиться робити вибір, іноді може він не зовсім комфортний для уболівальників, керівництва, ще для когось. Але з точки зору професійного зростання це відходить на другий план.

Будь-якому тренеру потрібен час, але, я думаю, в будь-якому випадку «Динамо» на якийсь відсоток стане сильнішим. Інше питання: чи вистачить цього рівня, щоб конкурувати з «Шахтарем». Думаю, може бути не так відразу, але складнощі у «Шахтаря» з'являться однозначно.

Думаю, Луческу може додати «Динамо» свою філософію, свій стиль гри. Чим зараз хороший «Шахтар»? У триманні м'яча, його контролі, контролі гри. Я думаю, що, якщо Луческу зможе «Динамо» прищепити такий стиль, то командам, які грають в такому ж ключі, стане важче грати проти команд собі подібних.

Луческу - людина-сюрприз. Ти не знаєш, що він може зробити завтра. Сьогодні ти граєш, завтра не граєш, потім ти на трибуні, потім ти знову граєш, потім ти знову не потрібен. Це такі моменти, які дають хороший досвід на майбутнє. І це дає людині поняття, що ти повинен бути готовим до будь-якої ситуації, яка може у тебе з'явитися», - сказав Гай.

Раніше Ігор Суркіс пояснив, чому він взяв Мірчу Луческу в «Динамо».

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.