Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
|
1821
2

Олег КОНОНОВ: «Упевнений, у Карпат буде відродження»

Екс-тренер «Карпат» - про майбутнє львівського клубу

Олег КОНОНОВ: «Упевнений, у Карпат буде відродження»
ФК Карпати

Колишній головний тренер «Карпат» Олег Кононов поділився своєю думкою з приводу перспектив львівського клубу, який був виключений з УПЛ за дві неявки на матчі:

«Дуже засмучений через те, що зараз відбувається з «Карпатами». Але я впевнений, що у львівського клубу буде відродження. «Карпати» - це душа і серце не тільки Львова, а й усієї Західної України.

У цьому місті і регіоні завжди були, є і будуть таланти. Це гравці, тренери, менеджери і, звичайно ж, бізнесмени. Упевнений, незабаром ми побачимо заповнений і ревучий стадіон «Україна» з гаслом «Карпати», «Карпати»!.

Взагалі в такому футбольному місті, як Львів, особлива енергетика. За час роботи в ньому я в цьому мав можливість переконатися. Там є все для того, щоб мати сильну і конкурентоздатну команду. По частині футболу у Львові досить розвинена спадкоємність поколінь: у того чи іншого молодого футболіста свого часу міг грати не тільки батько, а й дід.

Що стосується «Карпат», то в їхніх виступах простежується певна циклічність. Якщо в якийсь період у команди не ладяться турнірні справи, то через якийсь час все стає на місця і результати йдуть вгору. У тому, що чорна смуга для футбольного Львова зміниться на білу, нітрохи не сумніваюся.

Я з великою повагою ставлюся до львівських уболівальників, фанатів, гравців, співробітників і керівництва клубу, до сих пір згадуючи гри команди на внутрішній арені та в Лізі Європи. Це були незабутні моменти моєї професійної кар'єри, і я вдячний долі за те, що вдалося таке відчути».

Нагадаємо, Кононов очолював «Карпати» з 2008 по 2011 роки. При ньому команда виходила в груповий етап Ліги Європи і двічі посідала п'яте місце в УПЛ.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гол Кімміха. Баварія мінімально перемогла Арсенал і вийшла у півфінал ЛЧ
Футбол | 17 квітня 2024, 23:59 10
Гол Кімміха. Баварія мінімально перемогла Арсенал і вийшла у півфінал ЛЧ

Мюнхенська команда впевнено вкотре пройшла «канонірів»

ЛУНІН: «Не міг бігати 5 хвилин, як партнери, не кажучи вже про 120 хвилин»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:30 1
ЛУНІН: «Не міг бігати 5 хвилин, як партнери, не кажучи вже про 120 хвилин»

Андрій прокоментував перемогу над «Манчестер Сіті» у чвертьфіналі ЛЧ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.