Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2020, 13:57
1327
0

Луїш КАШТРУ: «Мораес - корисний гравець і хороший фінішер»

Наставник «Шахтаря» розповів про гру ключового форварда команди

| Оновлено 10 серпня 2020, 13:57
1327
0
Луїш КАШТРУ: «Мораес - корисний гравець і хороший фінішер»
shakhtar.com

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру поділився своєю думкою про ведучого форварда команди Жуніор Мораес.

«Жуніор знає, що я не люблю індивідуалізувати. Я вважаю футбол колективною грою, він прекрасний саме завдяки цьому аспекту. Скоординувати на поле дії 11 футболістів проти 11 на іншій стороні, коли м'яч між двома командами і в підсумку повинен опинитися у воротах, - завдання, що вимагає від колективу багато чого. І я йду від відповідей про окремих виконавців, так як вважаю, що у кожного гравця є робота, яку він повинен виконувати добре. Хлопці роблять те, чого від них очікують. Саме над цим ми всі працюємо кожен день. І я не вважаю винятковим те, що футболіст добре грає. Коли це так, то і сказати нічого. А ось якщо футболіст грає погано - інша справа, це те, що змушує мене поговорити з ним».

«Жуніор, як і всі інші в команді, грає добре, тому що, як і всі інші, багато працює. Мораес піклується про себе, про свою форму і тіло. Високий рівень завжди забезпечують чотири аспекти - технічний, тактичний, фізичний і психологічний. Жуніор дуже витривалий, це футболіст, який чинить серйозний тиск на захисників суперника, здатний робити короткі і довгі діагональні переміщення в потрібний час».

«Він дуже корисний атакуючий гравець і хороший фінішер. Як і всі в команді, це відмінний приклад характеру і того, яким потрібно бути в своїй професії», - вважає Каштру.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.