Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2020, 11:30
15065
25

Денис ФАВОРОВ: «Мене виставили за двері! У Десні мені плюнули в обличчя»

«Десна» відмовилася продовжувати контракт, і футболіст перейшов у «Зорю»

| Оновлено 10 серпня 2020, 11:30
15065
25
Денис ФАВОРОВ: «Мене виставили за двері! У Десні мені плюнули в обличчя»
Профутбол. Денис Фаворов

Новачок луганської «Зорі» Денис Фаворов розповів, з яких причин перейшов з чернігівської «Десни» у луганську команду:

«Надійшла пропозиція, я довго не думав. Я знаю «Зорю». Я прийняв це рішення. Півроку тому у мене завершувався контракт з «Десною», і пішли чутки, що у мене є угода з «Академією Пушкаша». Були чутки про інші команди. Мені це не зовсім подобалося, думав, пройде день-два, і це забудуть.

Я хотів скоріше закрити це питання і сам вийшов на керівництво клубу. Я запропонував підписати попередній контракт, на що отримав відмову. Мені сказали, щоб я почекав ще тиждень, мовляв, будуть пропозиції, а потім ще тиждень. Потім пройшов місяць, а пропозиції я так і не отримав. Мені сказали: допрацювати нинішній контракт, а закінчиться чемпіонат, і ти отримаєш пропозицію.

Я не хвилювався і ні про що не думав. Закінчився чемпіонат, пройшло п'ять днів – ніяких звісток. Я почав дзвонити головному тренеру, а керівники на зв'язок не виходили. У підсумку, мене попросили культурно піти. Це плювок в обличчя! Я сидів без контракту, тренувався і намагався по-солідному вирішити питання. Всі говорили, що керівництво одумається, але стало тільки гірше. Мене виставили, показали на двері культурно.

У мене в команді були мінімальні умови. Менше за мене ніхто не отримував. Я отримав пропозицію від (тоді ще) клубу Першої ліги, вона була хорошою. Через півроку вона стала середньою, а ще через півроку – це стали мінімальні умови. Я сумлінно відпрацював дворічний контракт. Мені обіцяли зробити гідну пропозицію, але я її так і не отримав. Я хотів перепідписати контракт, тому що я стільки в цій команді і хотів залишитися. Ніяких думок про перехід у мене не було. Я не вибивав умови якісь, просто хотів підписати контракт.

Я погодився на інтерв'ю, щоб вболівальники розуміли, що відхід – не моя ініціатива. Вся команда про це знає, знає й тренерський штаб. Це була не ініціатива тренерів. Я до останнього сподівався залишитися».

Оцініть матеріал
(121)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Чего-то первый раз такое от Десны вижу. Звоночек плохой, особенно учитывая что Фаворов - капитан, причём реальный, а не номинальный. Пахал в каждом матче, супер-результативный как для защитника, был лидером,
Очень рад за него и Зарю что он теперь здесь. Но надеюсь что в Десне такого больше не будет с другими игроками.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Николай Власов
УДАЧИ ТЕБЕ ДЕНИС В НОВОЙ КОМАНДЕ ФК ЗАРЯ
BekXan
Что то какая то мутка.Игрок хотел остаться проявил инициативу ,а в итоге руководство сделало фе.Оно как с одной стороны хотел как лучше и сделал шаг на встречу с другой сделал слабину руководству ,а оно всё пофигу пустило и не стало считаться и нужным.Отпускать лидеров команды как минимум профанская позиция.
Анатолій Дяченко-Сагайдачний
Шановні, ви нічого не переплутали? Це не політичне шоу на каналі ZIK, чи 5-й. Це футбол, переключайте мізки
Ivan-Bogun
Хто знає,хто є власником "Десни"?!
Владимир Копяк
Иутная история...Игрок чего-то не договаривает, надо слушать другую сторону, если они соизволят что-то ответить.Не думаю, что руководство команды сплошнын идиоты и не понимают последствий такой ситуации...
universant
Андрей Овчаренко и Evgene Boykinyuk! Не спорьте - вы оба дoлбoдятлы припорошенные
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил