Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2020, 00:41
3300
3

ЦІТАІШВІЛІ: «Ми усі в Динамо очікуємо від сезону чогось особливого»

Хавбек вже хоче якомога швидше почати новий сезон

| Оновлено 09 серпня 2020, 00:41
3300
3
ЦІТАІШВІЛІ: «Ми усі в Динамо очікуємо від сезону чогось особливого»
fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник «Динамо» Георгій Цітаішвілі вважає, що з новим наставником Мірчею Луческу команда вже в новому сезоні може досягти високих результатів.

- Ви провели на полі другий тайм з «Вересом» і відзначилися гольовою передачею, цього часу вистачило, щоб проявити себе?

- Так, цілком. Для цього буває достатньо і 10 хвилин, якщо тренер в тебе вірить і передає тобі цю впевненість. А проявляємо ми себе не тільки в іграх, а й на тренуваннях. Тренерському штабу видно, хто що вміє. Гра ж, а мій погляд, більшою мірою спрямована на те, щоб ми награли зв'язки і комбінації, виконали вимоги тренерів, а також підвищили ігровий і фізичний тонус.

- Головний тренер згадував, що в «Динамо» йому імпонує можливість працювати з молодими гравцями, це відчувається?

- Довіра тренера проявляється не в тому, граєш ти в основному складі, чи ні, а в тому, що він з тобою постійно розмовляє. Мені подобається, що під час тренувань, якщо у мене щось не виходить, або він бачить, що я міг зробити щось краще, він мені відразу про це говорить. Я з ним уже два рази розмовляв особисто, і він мені дуже багато чого пояснює в грі не тільки попереду, але і ззаду, вказує на мої сильні якості і рекомендує їх використовувати в атаках. Раніше, коли я довго не грав, з'являлася невпевненість в собі, думав, що щось не вийде. А тут Луческу мені дозволяє робити певні маневри. Мова не йде про авантюрні дії всюди, а лише про імпровізації в певній зоні - це додає мені впевненості, я знаю, що можна.

- Тобто, вам дається простір для творчості?

- Так. Луческу каже, що спочатку ми повинні виконати певні закони, які він озвучує, а вже коли м'яч доходить до третьої зони атаки (поблизу штрафного майданчика суперника), гра може розвиватися абсолютно непередбачувано, оскільки гравці суперника - не роботи, і їхні дії передбачити неможливо. Тому тут можна брати на себе ініціативу, обігравати, розіграти якусь комбінацію і т.д. - тут це не забороняється. А в обороні та в середині поля в плані тактики ми повинні строго виконувати те, що він говорить. На мій погляд, так і повинно бути.

- З розмови з вами зрозуміло, що ви вже з нетерпінням чекаєте нового сезону. Які очікування від майбутнього футбольного року?

- Так, ми всі дуже чекаємо старту чемпіонату, оскільки відчуваємо підтримку і з боку президента клубу, і з боку головного тренера. Президент пару раз приїжджав на наші тренування, відвідує кожен матч. Всі в очікуванні чогось особливого, і ми також знаходимося в передчутті. У нас мало часу для того, щоб ми все досконально зрозуміли і ідеально виконували, але ми намагаємося максимально швидко сприймати нову інформацію. Сподіваюсь, все вийде.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 14
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stran
Главное в глаза цигану нежно смотри, когда он тебя за бороду дергать будет, джигит бля.
Volk
Чего то особенного, например третьего места в чемпионате
Nashwill
Як тільки новина про Динамо,так в коментах бамбаська сволота сере швидше б ви своїм гівном вдавилися...