Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2020, 01:26
18740
8

Микола ПАВЛОВ: «Чи стежив за переходом Скрипника в Дніпро-1? Я багато знаю»

Екс-наставник «Ворскли» відповів на питання щодо тренерських перестановок в УПЛ

| Оновлено 09 серпня 2020, 01:26
18740
8
Микола ПАВЛОВ: «Чи стежив за переходом Скрипника в Дніпро-1? Я багато знаю»
Сегодня Спорт. Микола Павлов

Заслужений тренер України оцінив прихід Луческу в «Динамо», згадав принципові баталії проти румунського фахівця, а також розповів про не відбувшийся перехід Скрипника в «Дніпро-1».

— Миколо Петровичу, Мірча Луческу — головний тренер «Динамо». Вже пройшов якийсь час з моменту призначення. Що можете сказати про Луческу в «Динамо»?
— Я говорю тільки про один мінус. Це його вік. Я не уявляю, як в 75 років можна бути мотивованим. Луческу відрізняється від інших тренерів саме тим, що він не може жити без футболу. Про це всі говорять і пишуть. Для українського футболу, для київського «Динамо» - прихід Луческу це величезний-величезний плюс.

— Який можете пригадати найскладніший матч проти «Шахтаря» Луческу?
— Проти Луческу у мене завжди були принципові матчі. І пам'ятаю два рази, коли «Шахтарю» вже нічого не треба було, він нам все одно не програв. Це було, коли я очолював і «Ворсклу», і «Іллічівець». Якби ми «Ворсклою» «Шахтар» обіграли, у нас були б шанси поборотися за єврокубки. Але ми тоді зіграли внічию.

І те ж саме було в Маріуполі, коли «Шахтарю» нічого не треба було. Якби ми виграли, ми б боролися за Лігу Європи і, напевно, туди потрапили б. Якраз перед нашою грою вони стали чемпіонами. Ми їх вітали, квіти дарували, мер міста підходив, президент клубу Володимир Семенович Бойко. Луческу тоді випустив «золотий» склад. Там тоді, здається, грали Мхітарян, Фернандіньо. Аби нас обіграти. Але обіграти не зміг, ми зіграли внічию. Ось ці дві гри я запам'ятав.

— Виходить, «Шахтарю» нічого не треба було, але вони не дали вам перемогти?
— Так Так. І тим не менше всі говорять, що «Маріуполь» — це фарм-клуб. Напевно, якби це був фарм-клуб і були б такі стосунки, напевно, «Шахтар» нам би дав перемогти. Як у нас усі говорять, що «Маріуполь» «Шахтарю» допомагає весь час (сміється).

— Стежили за новинами, що Скрипник міг перейти в «Дніпро-1», а Бабич в «Зорю». Що знаєте про це?
— Я, звичайно, стежив і багато знаю. Але, якщо дійові особи про це не говорять, то я не маю права про це розповідати. Я дуже багато знаю (сміється).

— Ви задоволені, що Скрипник та Михайленко залишилися на своїх місцях?
— Я переживав за Михайленко і не хотів, щоб він йшов. Я переживав і за Скрипника. Думаю, ту роботу, яку він зробив в «Зорі», він повинен продовжувати робити. А Бабич же до цих всіх розмов про переходах покинув «Маріуполь». Про це знали заздалегідь.

— Як думаєте, у Остапа Маркевича щось вийде з «Маріуполем»?
— Про нього взагалі нічого не можу сказати, тому що взагалі не знаю, який він тренер. У першоліговому «Агробізнесі» він пропрацював кілька місяців, з «Чорноморцем» теж пропрацював недовго. У нього взагалі немає такого досвіду. Будемо дивитися матчі «Маріуполя», переживати за них.

Дмитро КОТКОВ

Оцініть матеріал
(132)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
і тут така новина: "Маріуполь підписав восьмого гравця Шахтаря протягом тижня" )))))
BekXan
Даже интервью не стоит читать.Без негатива.Ты от дел Павлов , отдыхай.
BekXan
И ещё экс наставник Мариуполя ,а не Ворсклы !
A.V.
Від всеосяжного знання люди інколи швидко старіють. Він це мав на увазі про те, що мовчатиме?!!! А, взагалі, дуже багато пустобріхства для привернення уваги до себе. Старпом, який цікавий тільки для нікчемних дописів.
zhyr
Можна подумати, якби Павлов зливав матчі, то вийшов би і сказав це всім))) Це треба бути взагаті тупим))
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил