Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 10 серпня 2020, 03:22
17057
16

За прохід в УПЛ бабки взяті! Поворознюк: Інгульцю можуть не дати атестат

Президент клубу з Петрового вважає, що Вадим Костюченко зламає зуби

| Оновлено 10 серпня 2020, 03:22
17057
16
За прохід в УПЛ бабки взяті! Поворознюк: Інгульцю можуть не дати атестат
ФК Інгулець. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк у соцмережі Facebook звинуватив віце-президента УАФ Вадима Костюченка у тому, що «Інгулець» хочуть позбавити путівки до УПЛ:

«У цьому шоу імені Костюченка я участі не беру. Скажу більше, «Інгулець» хочуть не пустити в вишку методом непроходження атестації. За прохід в УПЛ бабки взяті, а «Інгулець» сплутав всі карти. Тому з «Інгульцем» хочуть вчинити як з «Десною».

Але я гарантую, що об нас Вадик зламає зуби. Він, до речі, їх вже раз вставляв і ще раз вставить. На це я виділю йому грошей. Все інше тільки за спортивним принципом».

Оцініть матеріал
(145)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Станислав Лагуцкий
поворознюків потрібно віддалити від вишкі бо будуть скандали постійні,1 ліга бардак з президентами клубів котрі уявили себе генералами і хочуть світитися в пресі,жалко команди хороші а президенти негодні
yan2018
по спортивному принцЫпу
Timur24
Маю надію, що вас і не пустять, а якшо будете в УПЛ так і вилетити в пердив. Це вам за Прикарпаття, за всі лєві неналі і дружніх суддів
Kherson384
Ингулец-сила! Амбициозная команда. На долго ли её хватит в Высшей лиге.
DidOk
"Інгулець" вже в ПЛ чи ще ні ?
Grigorio666
Інгулець і Рух не можна пускати в премєр лігу, ці команди на це не заслуговують, суддів купляли, матчі проплачувалися і тд., подивитися навіть по грі, Нехай сидять в свому Петрово чи де там і тримаються свого рівня першоі ліги. Я не розумію президента клубу, ТА ХТО ТИ ТАКИЙ ШО МОЖЕШ ПОГРОЖУВАТИ Федераціі і заступнику УПЛ вставленими зубами і тд., ТОШНИТЬ ВІД ТАКИХ ЛЮДЕЙ, які думаю, що можна все купити за гроші. БИДЛАКА ОДНИМ СЛОВОМ!!!!!!!!
Волинь, Агробізнес і Оболонь дійсно заслуговують на вихід у вищу лігу. Всіх остальних - Інгулець, Минай, Рух треба не атестувати тільки достатньо принципу феєр плей - іхньоі НЕЧЕСНОІ ГРИ!!!!!!!!!!! Хоча справедливість навряд чи візьме гору, над бабками, брехнею, піаром і вседозволенністю!!!
zzg77
Долой УАФ, долой Павелко! Да здравствует Поворознюк! Ингулец, вперёд!!!
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Если все, что говоритПоворознюк правда, а зная это ОПГ УАФ, то концовка соревнований в 1 лиге будет захватывающая. Монзуль, как всегда, свою задачу выполнила, хотя и не до конца... Я бы на месте человека без диплома, не доводил дело до банального отстранения Ингульца через не прохождение аттестации, просто в последнем туре ставить на игру похорлнную команду арбитров-камикадзе и в наглую отбивать голову...