Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 серпня 2020, 10:19
3562
0

Зінедін ЗІДАН: «Я залишаюся тренером Реала. А Варана нема за що картати»

Наставник іспанського клубу прокоментував поразку від «Манчестер Сіті»

| Оновлено 08 серпня 2020, 10:19
3562
0
Зінедін ЗІДАН: «Я залишаюся тренером Реала. А Варана нема за що картати»
УЄФА. Зідан і Гвардіола

Головний тренер «Реала» Зінедін Зідан прокоментував поразку від «Манчестер Сіті» (1:2) в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів:

«Ми заслуговуємо високої оцінки за цей сезон. Варана нема за що картати. Ми просто підемо далі з піднятими головами, до нових цілей. Ми так і сказали нашим хлопцям. Немає потреби шукати виправдання цьому матчу. Ми віддали все, але іноді цього мало.

Ми не можемо радіти сьогодні, але це футбол. Ми повинні прийняти цю поразку. У нас були моменти, ми просто не змогли їх реалізувати. Все інше в цьому сезоні нам на 95% вдалося.

Коли команда програє, всі шукають причини. Так, Вінісіус міг зіграти, але сьогодні була черга інших гравців. Азар в порядку, він виконав те, що від нього вимагалося. Він добре відчував себе фізично, не відчував болю.

В цілому, це був хороший сезон. Нам не вистачило дрібниць. Що стосується мене і наступного сезону, зараз потрібно відпочити, а далі подивимося. Поки я залишаюся тренером мадридського «Реала». Я тут. Я в ділі.

Коли програєш, треба визнавати, що чогось не вистачило. Ключовим в цьому протистоянні став програний нами перший матч. У нас була можливість змінити хід протистояння, особливо в другому таймі, за рахунку 1:1. Я вважаю, що ми могли забити ще. Але ми не шукаємо виправдання. Я вітаю суперника з перемогою і дякую своїм хлопцям за виконану роботу.

Я хочу концентруватися тільки на позитивних моментах. Добре, це не найкращий спосіб закінчувати сезон, але ми повинні прийняти поразку. Ми програли і вдома, і в гостях. Тому потрібно просто привітати «Сіті» і рухатися далі. Ми намагалися змінити хід протистояння, але нам це не вдалося».

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.