Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4523
3

Сергій БУЛЕЦА: «Конкуренти в Динамо - Лєднєв, Шапаренко та Буяльський»

Гравець сподівається виступати на позиції десятки

Сергій БУЛЕЦА: «Конкуренти в Динамо - Лєднєв, Шапаренко та Буяльський»
fcdynamo.kiev.ua

Хавбек Сергій Булеца, який повернувся до складу «Динамо» після оренди в «Дніпро-1», розповів, що ще не спілкувався з новим тренером Мірчею Луческу і окреслив коло своїх конкурентів.

«Для першого разу, думаю,«Дніпро-1» виступив непогано. Тим більше, що це тільки перший рік, потрібно було зрозуміти, який тут рівень. Рівень високий - потрібно працювати. Особисто я, думаю, що провів сезон непогано. 27 липня мені подзвонили, а 30-го числа я приїхав в розташування «Динамо». До того моменту у команди вже пройшло перше тренування. Тому, напевно, Луческу вже розмовляв з іншими гравцями - зі мною розмови поки що не було».

«Навантаження на тренуваннях хороші, але в «Дніпрі-1» було приблизно так само. У Луческу нові відчуття, і мені дуже приємно займатися тим, що дає цей тренер».

«Себе я бачу на позиції під нападаючим, десяткою. Конкуренція велика - це і Буяльський, і Шапаренко, і Лєднєв. Я намагаюся і працюю, щоб проявити себе», - сказав Булеца.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Интересно посмотреть на Леднева, Шапаренко может тоже раскрыться при Мирче, да и Буяльский выручает часто, что сказать Булеце ппц как не просто будет
Тарас Чубак
Дуже хотів би щоб залишився у команді, до сих пір під враженням від його гри на ЧМ, був найкращим у команді з невеликим відривом. + може і зліва зіграти. Та не дивлячись на епітети, які більшість виписують Вербичу, я б так йому зразу місце не віддавав. Бо якщо подивитися на весь сезон, то він навіть регресував, просто останні матчі змінили враження від сезону в цілому.
Роман Порывай
А еще никуда не делся Дуэлунд, который претендует на место там же.