Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 06 серпня 2020, 10:28
1169
0

КОНТЕ: «Інтеру довелося попотіти. Лукаку забив дуже хороший гол»

Головний тренер «Інтера» прокоментував перемогу над іспанським «Хетафе»

| Оновлено 06 серпня 2020, 10:28
1169
0
КОНТЕ: «Інтеру довелося попотіти. Лукаку забив дуже хороший гол»
УЄФА

Головний тренер «Інтера» Антоніо Конте прокоментував перемогу над іспанським «Хетафе» (2:0) в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи:

«Хетафе» дуже добре увійшов у гру, створював моменти, але поступово ми взяли її під свій контроль. Вважаю перемогу в повній мірі заслуженою. Задоволений тим, що все, як мені здається, були максимально залучені в процес – навіть ті, хто не грав з перших хвилин. Такий дух мені і потрібен.

Ми очікували важкої гри і знали, що сьогодні доведеться попітніти. Дуже радий тому, що ніхто від цього не ухилявся, виклалися по повній. Схоже, тепер гравці розуміють, коли і як потрібно всім разом відпрацьовувати, щоб не пропускати. Саме це ми сьогодні і зробили. Грати в Європі – це відмінний досвід для подальшого зростання нашої команди. Вечір вдався: бачу, що в ній хочуть зовсім не у відпустку, а продовження боротьби.

Лукаку забив дуже хороший гол, відмінно увірвавшись до штрафного. Йому важко дався початок зустрічі, потім він упустив вигідний шанс зробити дубль, але я задоволений його грою. Так само як і голом Еріксена – він розуміє, що мені потрібно приймати те чи інше рішення при виборі стартового складу, і він вийшов на заміну з правильним настроєм, в результаті відразу ж забивши».

Головний тренер «Хетафе» Хосе Бордалас після гри сказав:

«Шкода. Вважаю, ми провели приголомшливу гру. Пишаюся своїми гравцями. Все склалося б по-іншому, якби ми забили цей пенальті. Але такий вже футбол – нікого звинувачувати».

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.