Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2020, 22:24
7783
4

КАРГБО: «Хочу стати основним форвардом Динамо. Чекаю розмову з Луческу»

Гравець розраховує стати основним в київській команді

| Оновлено 04 серпня 2020, 22:24
7783
4
КАРГБО: «Хочу стати основним форвардом Динамо. Чекаю розмову з Луческу»
fcdynamo.kiev.ua

Форвард «Динамо» Ібрагім Каргбо розповів про старт передсезонної підготовки і роботу з новим тренером киян Мірчею Луческу.

- Ібрагіме, як себе почуваєш у фізичному й ігровому плані, провівши першу тренувальну гру після міжсезоння?

- Відверто кажучи, на найпершому тренуванні всі гравці виглядали трохи важкими після відпустки. У мене теж було таке відчуття, незважаючи на те, що я готувався додатково по власною програмою. Перше ж тренування було дуже інтенсивним. Таким самим видалося і друге. Нам довелося швидко пристосуватися до таких навантажень. Зате сьогодні ми вже відчували себе краще, ноги були легкими. Насправді, пауза була нетривалою, всього десять днів, тому ми можемо повернути форму достатньо швидко. Сьогодні ми показали це на полі, зігравши три тайми по 30 хвилин. Ще через кілька ігор ми будемо почувати себе відмінно.

- Які враження від перших днів роботи під керівництвом Мірчі Луческу?

- Зараз усі сповнені рішучості, всі працюють з єдиною метою - перемагати та завойовувати трофеї. Всі знають, що Мірча Луческу досяг успіху в цьому протягом своєї кар'єри. У Луческу - чемпіонська філософія, він звик перемагати. І тепер наша команда хоче добиватися перемог разом із ним.

- У команду повернулися гравці з оренд. Як швидко налагодиться взаємодія з новими гравцями?

- Побачивши цих хлопців у справі, можу сказати, що це дуже талановиті гравці. У них хороший потенціал, усі вони - молоді футболісти. Я ж теж молодий гравець. Граючи і тренуючись з ними, я можу чогось у них вчитися, прогресувати, оскільки багато хто з них вже пограв на високому рівні, за основні команди, у важливих матчах. Тому я можу у них чомусь навчитися незважаючи на те, що ми одного віку. Вік не має значення. Я хочу прогресувати, вдосконалюватися. Дуже добре, що ці всі талановиті хлопці зараз повернулися в команду. Вони можуть стати частиною команди, яка буде дуже сильною, кращою в Україні.

- Чи була у тебе персональна розмова з головним тренером?

- Ще ні, але сподіваюся, що дуже скоро відбудеться. Я з нетерпінням чекаю цієї розмови, аби звернутися до нього за порадами, дізнатися, в чому мені потрібно додавати, які компоненти в моїй грі вдосконалювати. Я часто чую звідусіль, що у мене хороший потенціал. І ось зараз прийшов час його розкривати та використовувати. Я тут з конкретною метою - приносити користь «Динамо» на полі. Моя мета - стати основним форвардом цієї команди. Знаю, що завоювати місце у складі непросто, оскільки в команді серйозна конкуренція. Але мене це не зупиняє, зараз саме час взятися за роботу. Я не розглядаю варіанти з орендою і навіть не думаю про інші клуби, хочу приносити користь «Динамо» і повністю сфокусований на цьому.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexandr Rozovyk
Разговоров склорее всего не достаточно, нужно работать и еще раз работать..
BaZia
Шанс есть у каждого, но времени мало что б проявить себя
Leinad
Один гол уже забил. Достаточно.
Ничего не показал в те минуты.
Поговорить, поговоришь.
Но аренда обеспечена.
Ilya
Будет как минимум 3 товарняка, есть тренировочный процесс, если тш увидит в нем что-то, то может и останется парень, нападающих по сути у клуба нет.
p.s. не пишите только про Супрягу, пусть докажет на поле. Витю Циганкова тоже боготворили, но хрен его почему, то ли тш, то ли нет стимула, но он сдулся, он не стабильный, я бы с радостью понаблюдал за ним в топ 5 чемпионате.