Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 березня 2024, 17:12
10146
0

Ставка дня. Левандовскі дасть майстер-клас Лемпарду і К

Спецпроект Sport.ua і Parimatch на Лігу чемпіонів

| Оновлено 13 березня 2024, 17:12
10146
0
Ставка дня. Левандовскі дасть майстер-клас Лемпарду і К
Twitter

8-го серпня відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Баварія» на своєму полі прийматиме «Челсі». У першій грі на «Стемфорд Брідж» розгромну перемогу з рахунком 0:3 здобула «Баварія», за яку дублем відзначився Серж Гнабрі і ще один гол до свого активу записав Роберт Левандовскі.

«Баварія» в цьому сезоні вже завоювала титули чемпіона Німеччини і Кубка Німеччини. Німецька команда на правильному шляху до требла! «Челсі» фінішував в АПЛ четвертим і забезпечив собі участь в Лізі чемпіонів наступного сезону.

Це буде сьомий матч між «Баварією» і «Челсі». Мюнхенці перемагали лондонців три рази і один раз поступилися, ще дві зустрічі завершилися в основний і додатковий час нічиями в фіналах єврокубків. Спочатку в 2012-му році, до речі в Мюнхені на «Альянц Арені», «Челсі» обіграв «Баварію» в серії пенальті у фіналі Ліги чемпіонів (1:1, 4:3 по пенальті). А потім в Празі на «Еден Арені» німецька машина взяла реванш у 2013-му році в поєдинку за Суперкубок УЄФА (2:2, 5:4 по пенальті).

Цікаво, що «Баварія» і «Челсі» грають між собою майже завжди на відповідальних стадіях. У сезоні 2004/2005 команди зустрілися в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, і тоді після супертрилеру (4:2 перемогли в Лондоні англійці і 3:2 виграли в Мюнхені німці) далі пройшов «Челсі». Потім були два матчі з серіями пенальті, а також зустріч в рамках Міжнародного Кубка Чемпіонів-2017, де «Баварія» взяла гору з рахунком 3:2. У 2020-му році на «Стемфорд Брідж» німецький гранд розгромив опонента з рахунком 0:3. Як бачимо, в цих дуелях забивається дуже багато голів. Що ж, матчу додає родзинки той факт, що «Челсі» вперше з тріумфального фіналу Ліги чемпіонів зіграє на «Альянц Арені» і знову проти «Баварії».

За мюнхенців через травму зв'язок не зіграє Бенжамен Павар. Всі інші готові до поєдинку.

У лондонців була дуже травматична гра з Арсеналом - тоді через травми вибули Аспілікуета, Пулішич і Педро. Ще за «Челсі» не зіграє зірковий новачок команди Тімо Вернер, який в плей-оф Ліги чемпіонів був заграний за «Лейпциг».

На думку аналітиків Parimatch, і в другому матчі шанси на перемогу більшеу «Баварії», на яку дають коефіцієнт 1,37. Вікторія «Челсі» котирується коефіцієнтом 7.10. На нічию пропонують 5,40. На вихід мюнхенців в 1/4 фіналу контори нічого не пропонують. Зате на те, що лондонський клуб пройде до чвертьфіналу, дають коефіцієнт 30,0!

Ставка дня: «Баварія» і «Челсі» грають дуже результативно. Очікуємо, що і в цій зустрічі буде забито багато м'ячів. Беремо ТБ 3,5 за 2.03.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойер - Боатенг, Алаба, Девіс, Одріосола - Горетцка, Кімміх, Коман, Гнабрі, Мюллер - Левандовскі

«Челсі»: Кепа - Рюдігер, Зума, Крістенсен - Джеймс, Жоржиньйо, Ковачич, Алонсо - Маунт, Пулішич, Жиру

8 серпня, субота

«Баварія» - «Челсі»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.