Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 березня 2024, 17:11
9284
1

Ставка дня. Гвардіола проти Реала

Спецпроект Sport.ua і Parimatch на Лігу чемпіонів

| Оновлено 13 березня 2024, 17:11
9284
1
Ставка дня. Гвардіола проти Реала
Twitter

7-го серпня відбудеться гра-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» і «Реалом». Перший поєдинок в Іспанії, зробивши камбек, виграла англійська команда (1:2). На гол Іско на 60-й хвилині «Ман Сіті» відповів точними ударами Габріеля Жезуса на 78-й хвилині і Кевіна Де Брюйне на 83-й хвилині з пенальті. Цілком ймовірно, що Де Брюйне забивав цей м'яч в ворота свого земляка Тібо Куртуа, тримаючи в думках той факт, що голкіпер «Реала» забрав у нього кохану. Так що в матчі-відповіді і це очне протистояння між бельгійцями Де Брюйне і Куртуа додасть особливої ​​родзинки.

«Реал» після карантину грав стабільно, перемігши в 10 з 11 матчів Ла Ліги. Таким чином, «галактікос» виграли свій 34-й трофей чемпіона Іспанії. «Манчестер Сіті», який ще до карантину програв боротьбу за чемпіонство в АПЛ «Ліверпулю», посів друге місце в чемпіонаті Англії.

Це буде вже восьма зустріч «Ман Сіті» і «Реала». Раніше тричі перемагали мадридці, двічі - англійці і ще одна зустріч завершилася нічиєю. Виділяються погроми з рахунком 4:1, якими команди обмінялися в рамках Міжнародного Кубка Чемпіонів. Також яскравою була перемога «Реала» з рахунком 3:2 в першій очній дуелі з «Сіті» в Лізі чемпіонів сезону 2012/2013.

«Ман Сіті» у матчі-відповіді дуелі не допоможе Бенжамен Менді, у якого перебір жовтих карток. Через травму коліна не зіграє за «городян» Серхіо Агуеро. Також в лазареті знаходяться Педро Порро, Зак Стеффен і Філіп Сандлер.

За «Реал» точно не зіграє Серхіо Рамос, який отримав червону картку в першому матчі. Також «вершковим» не допоможе Маріано Діас, у якого було виявлено коронавірус. Під питанням участь у поєдинку і Марсело, який відновлювався після розриву м'яза, але до 3-го серпня бразилець повинен бути в строю.

Для українців цей матч також цікавий і тим, що кольори «Ман Сіті» захищає Олександр Зінченко, який в першому поєдинку не брав участь. Але ми сподіваємося побачити Сашу в матчі-відповіді і ставимо його в старт «городян».

На думку аналітиків Parimatch, фаворитом матчу-відповіді є «Ман Сіті», на перемогу якого дають 1,70. Вікторія «Реала» оцінюється 4,20. На нічию пропонують коефіцієнт 2,65.

Перемога Реала за 4,20

Ставка дня: для тих, хто хоче інтриги, ми пропонуємо взяти прохід «Реала» за 6.10. Так, ризиковано. Але хто не ризикує - той не п'є шампанське.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Емерік Ляпорт, Вокер, Отаменді, Зінченко - Родрі, Давид Сільва, Де Брюйне - Стерлінг, Фоден, Жезус

«Реал»: Куртуа - Варан, Едер Мілітао, Ферлан Менді, Карвахаль - Модріч, Каземіро, Іско, Кроос, Азар - Бензема

7 серпня, п`ятниця

«Манчестер Сіті» - «Реал»
Манчестер. Стадіон «Етіхад Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
El_Maestro
Контора, которая не выплачивает выигрыши!!!