Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 серпня 2020, 17:00
76055
73

Чотири новачка на горизонті. Динамо щільно вивчає бразильський ринок

Прихід Мірчі Луческу, ймовірно, призведе до того, що в стані «біло-синіх» знову будуть бразильці

| Оновлено 02 серпня 2020, 17:00
76055
73
Чотири новачка на горизонті. Динамо щільно вивчає бразильський ринок
Instagram. Жан П'єр

Київське «Динамо» проявляє інтерес відразу до чотирьох футболістів, які виступають за бразильські клуби. Про це в твіттері повідомляє журналіст Густаво Олівейра.

За його інформацією, мова йде про Еліньо, Маркіньоса, Жан П'єра та Габріела Меніно.

20-річний Еліньо є атакуючим півзахисником, здатним зіграти на флангах. Його контракт належить «Сан-Паулу», вихованцем якого він і є. На професійному рівні Еліньо провів 19 матчів, забив 2 голи. Його контракт з «Сан-Паулу» розрахований до середини 2023 року, а вартість оцінюється порталом Transfermarkt в 3,6 мільйони євро.

20-річний лівий півзахисник «Атлетіко Мінейро» Маркіньос є вихованцем цього клубу, але раніше на правах оренди недовгий час виступав за «Шапекоенсе». На професійному рівні зіграв 18 матчів, забивши 1 гол і віддавши 3 результативні передачі. Його контракт з «Атлетіко Мінейро» закінчується в кінці 2023 року, а трансферна вартість складає 5,4 мільйони євро.

19-річний Габріел Меніно є вихованцем «Палмейраса», в рядах якого нині і виступає. Він здатний зіграти в опорній зоні і в центрі півзахисту, а також на правому фланзі оборони. На професійному рівні на рахунку Меніно 5 матчів. Його контракт з «Палмейрасом» розрахований до кінця 2024 року, а вартість оцінюється в 3,6 мільйони євро. Цікаво, що не так давно в пресі повідомлялося про інтерес «Шахтаря» до Габріела Меніно.

22-річний Жан П'єр є найстаршим і найдорожчим футболістом в цьому списку. Всю свою кар'єру до нинішнього періоду він проводить в «Греміо». Грає в центрі півзахисту, але частіше - висунутим вперед хавбеком. На професійному рівні провів 39 матчів, забив 7 голів і віддав 5 передач. Його контракт з «Греміо» діє до кінця 2023 року, а вартість оцінюється в 9 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(354)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 73
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Скоро Динамо превратится в мини Шахтёр по бразильцам
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Diego Armando
Хто-хто, але для амбіційних молодих бразилів Шахтар є топ-дорогою в Європу! Гідні заробітки, регулярний виступ в ЛЧ і можливість трампліна в топ-клуби. Приклади успішних бразильців пройшовших Шахтар вражаючі.
Однак, мозок, який вибирав бразильців і бачив у них можливий результат - зараз в Динамо, що є важливим аргументом.
Інше питання, чи зможе не трансформований менеджмент Динамо давати Лучу необхідних гравців.
Вячеслав Самойлов
А по новичкам - скажу болельщикам Динамо только одно: из всех тренеров, работавших эти 10 лет в Чемпионате Украины, Луческу как никто больше (Шахтера тренеров - не считать!) умеет "выжимать максимум" именно из БРАЗИЛЬЦЕВ. С другими легионерами - по-разному было (Мхитарян - скорее исключение чем правило, он больше САМ себя сделал, чем тренер).
С украинцами... - ну, тоже по-разному: есть ряд (основная "обойма" и близкий к ней круг) - кто достаточно был успешен в Шахтере, да, преимущественно это ЗАЩИТА и ОПОРНАЯ ЗОНА. Но это больше потому, что Луческу любит КРЕАТИВНУЮ, ТЕХНИЧНУЮ атакующую линию, а в Украине таких технарей маловато - НО! В Динамо они есть. И если они смогут "прописаться" в своем амплуа в ОСНОВЕ команды Динамо у Луческу (или поблизости от нее) - то мы увидим и их прогресс ТАКЖЕ.
П.С. Правы те, кто говорит, что практически ВСЯ украинская часть команды - при Луческу должна будет доказывать свою состоятельность ЗАНОВО. Потому шансы на попадание в основную "обойму" на следующий сезон есть почти у всех.
bzzzzz
опасно бразилов брать, в том плане, что даже если они заиграют, то вероятно, через пару годиков перейдут в ШД
Al Zolo
поздравляю клуб защитников полярных сов-Луч быстро сводит вас в зоопарк
Анастасия Малинина
Жан Пьера надо брать! Супер техника и пас!
APOCALYPSE APOCALYPSE
Все к лучшему делается!
Ivan-Bogun
Не дивлячись на ставлення окремих фанів ДК,дуже радий що Луческу прийшов в клуб!
Тому що саме він успішно підбирав раніше "Шахтарю" якісних виконавців,для того,щоб стати топ-клубом України! Що і потрібно зараз київському "Динамо"!!! І саме головне це те,що ці молоді таланти(в тому числі і бразильські), на футбольному ринку коштують не багато,і що Суркіс може це собі дозволити по грошам!
Нажаль,теперішнє покоління українських футболістів дуже часто "хапають зірки" після першого успіху і перестають працювати самостійно над собою для подальшого росту...І тому вони програють часто конкуренцію в основному складі іноземним гравцям...
Якщо Луческо все зробить так,як в "Шахтарі", то на київське "Динамо" чекає успіх! Але треба повністю змінити селекційний склад ДК....
ibnNik
Свои молодые - срочно ищем новый клуб. С цыганом во главе украинцем будет только воротник.
Golhrenshtanga
Берем,упакуйте пожалуйста
Влад Тараненко
Первый однозначно нет, последний однозначно да, второй и третий можно подумать
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
Интересный момент, Красников был и есть пока, и он спец своего дела, по лат рынку, но никто не собирается его слушать, но вернули Миху к мониторам, который "доказал уже все что мог", к чему?
Al Zolo
Луч может реально дать резалт как ни странно ток в клубе не останется динамовских сердец ни в прямом ни в переносном смысле
dd dent
Теперь главное в футбол Львов не превратится, а вообще пока дико представить себе что дк будет состоять из бразил и похоже станет на шахту
Игорь Петров
Очень много ещё зависит от селекционной службы команды, можно привозить недорогих или бесплатных игроков пачками, пример тому фк Львов , но и толку. Ведь недаром Шахтер подписал контракт с одним из лучших селекционеров Боту и платит ему очень приличные деньги, селекция, это очень сложный процесс, футболист должен не только хорошо играть, но учитываются психологические моменты, как впишется в кол-в,,поведение вне поля, характер и т д.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan-Bogun
Шановний, а англійській клуб "Мансіті",який,за останні 7 років, виграв чотири титули чемпіона Англії,і за який грають купа світових зірок,і за який грає Зіна ,це хіба не шановний європейський і світовий топ-клуб...???
А італійська "Аталанта" з одного з самого сильнішого чемпіонату Європи ,і яка цього року має всі шанси стати віце-чемпіоном Італії,пробитись в чьвертьфінал Ліги Чемпіонів,і за яку дуже ярко грає Маліна,це хіба не топова команда...???