Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 серпня 2020, 08:34
19958
2

ФОТО. Супряга, Булеца і Родрігеш приєдналися до тренувань Динамо

Владислав і Жерсон займалися індивідуально

| Оновлено 02 серпня 2020, 08:34
19958
2
ФОТО. Супряга, Булеца і Родрігеш приєдналися до тренувань Динамо
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Київське «Динамо» провело третій тренувальний день після виходу гравців з відпустки.

І якщо перші два були втягуючими, то починаючи з суботи у розкладі роботи «біло-синіх» по два тренування в день.

З сьогоднішнього для гравців, можна сказати, почалися передсезонні збори. Вранці 1 серпня команда зібралася на базі й проведе тут найближчі дві ночі. 1 і 2 серпня динамівці проведуть по два тренування, у понеділок вранці – ще одне, а ввечері – тренувальний матч-двосторонку. Відпочивши дома, вже на наступний день, 4 серпня, «біло-сині» знову зберуться на базі.

Літня передсезонна підготовка цього року буде виглядати не зовсім звично. Замість альпійського високогір'я динамівці тренуватимуться на клубній базі в Конча-Заспі. До слова, в перший день серпня певна схожість з австрійськими зборами все ж проглядалася – у розпал вечірнього тренування погода дуже швидко змінилася і почалася злива, настільки сильна, які і під час зборів у Альпах бували нечасто. На щастя, на полях клубної динамівської бази відмінний дренаж, який дозволив продовжити роботу навіть незважаючи на такі майже екстремальні умови.

Перед ранковою сесією привітання з днем ​​народження приймав масажист команди Сергій Кравченко, якому футболісти влаштували традиційний «коридор іменинника».

А за вечірнім тренуванням на власні очі спостерігали Ігор і Григорій Суркіси, які також поспілкувалися з Мірчею Луческу.

Тим часом, у складі першої команди з'явилося ще кілька гравців, які минулий сезон провели в оренді. Повернулися до розташування «Динамо» Сергій Булеца і Владислав Супряга, які виступали за «Дніпро-1», Роман Вантух, який у минулому сезоні пограв в «Олімпіку» й «Олександрії», а також Жерсон Родрігес, у якого закінчився термін оренди в «Анкарагюджю».

Щоправда, Супряга і Родрігес поки займалися окремо з тренером з фізпідготовки. Однак і без них, а також травмованих у загальній групі тренувалося три десятка гравців.

Вечірній сесії передувало майже годинне теоретичне заняття, яких, до слова, у розкладі роботи команди Луческу в перші дні чимало.

Вечірня сесія була повністю присвячена роботі з м'ячем, відпрацюванню ігрових аспектів. Після розминки польові гравці були поділені групи, які на відведеній ділянці поля відпрацьовували контроль м'яча і колективний пресинг. Потім робота продовжилася вже із залученням воріт і участю голкіперів.

Також команда попрацювала над індивідуальними та командними діями в обороні й атаці. Гравці групи атаки вибігали на ворота один в один з захисниками, а завершилося заняття двосторонкою на маленькому клаптику поля.

Промокнувши до нитки в середині тренування, до його завершення тренувальні футболки на гравцях встигли висохнути після дощу, але знову промокнути вже від поту. Передсезонна робота «Динамо» набирає обертів.
 

Оцініть матеріал
(103)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Ніякої Баварії. Нагельсманн продовжить контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 12:07 3
Ніякої Баварії. Нагельсманн продовжить контракт зі збірною Німеччини

Тренер визначився зі своїм майбутнім

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
Супряга точно годится хотяб для ротации ну и люксембуржец если в нормальной форме-одно точно если он и у мистера начнет кренделя выписывать то получит подсранделя-это не динамовское сердце
dd dent
Луч там всех-всех динамовцев решил собрать, скоро 5О будет? Напоминает марвел фильм с героями когда была полная жопа и они слетались со всех точек вселенной спасти мир