Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2652
5

Огнен ВУКОЄВІЧ: «Я багато чому навчуся у Луческу»

Хорват увійшов до тренерського штабу нового наставника «Динамо»

Огнен ВУКОЄВІЧ: «Я багато чому навчуся у Луческу»
ФК Динамо Київ. Огнен Вукоєвіч

Раніше Огнен Вукоєвіч увійшов до тренерського штабу нового наставника «Динамо» Мірчі Луческу. Тепер хорватський фахівець розповів, чому прийняв цю пропозицію:

- Мені зателефонував президент «Динамо» Ігор Суркіс і запропонував посаду в тренерському штабі. Я сказав, що спочатку він повинен зв'язатися з хорватською асоціацією футболу, адже я треную збірну U-20 і працюю скаутом-селекціонером в національній команді.

Ігор Суркіс так і зробив, я отримав зелене світло для цієї роботи в «Динамо». Я вдячний асоціації, думаю, це добре і для мене, і для них, адже я буду працювати з таким видатним тренером, як Луческу, так що багато чому навчуся і досягну прогресу.

- Чи може заспокоїтися ситуація з уболівальниками «Динамо», які не прийняли Луческу?
- Звісно. Найважливіше - результат. Коли будуть хороші результати - фани приймуть Луческу. Він відмінний тренер, здатний домогтися бажаного результату - потрапити в ЛЧ. «Динамо» потребує відмінних результатах відразу, Луческу в цьому справжній майстер.

Також він відмінний фахівець з розвитку молодих гравців, давайте згадаємо, скільки футболістів він підняв в «Шахтарі». Луческу - найкраще рішення на даний момент, адже він розбирається в українському футболі, добре знає «Шахтар».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.