Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 серпня 2020, 18:44
2498
0

Владислав Сіренко – Павло Кроленко. Прогноз і анонс на бій

Перспективний український супертяж виступить на шоу від Усика в Києві 1 серпня

| Оновлено 01 серпня 2020, 18:44
2498
0
Владислав Сіренко – Павло Кроленко. Прогноз і анонс на бій
Instagram. Владислав Сіренко

Увечері 1 серпня великий профі-бокс повертається до Києва після тривалої перерви. Шоу боксу організовано Usyk17 Promotion, промоутерською компанією Олександра Усика.

В рамках шоу одним з найцікавіших поєдинків стане 8-раундовий бій у суперважкій ваговій категорії Владислав Сіренко (13–0, 12 KO) – Павло Кроленко (3–5, 2 KO).

25-річний Владислав Сіренко – один з найкращих українських проспектів серед супертяжів. Виграв всі 13 боїв на професійному рингу, 12 перемог здобув нокаутом. У любительській кар'єри був срібним призером молодіжного чемпіонату Європи (2013), переможцем Кубка України серед молоді (2013), бронзовим призер чемпіонату України (2014 року).

Багато боїв на старті профі-кар'єри провів у ПАР, боксуючи проти слабких суперників. У червні 2018 року виграв трофей WBF International, перемігши технічним нокаутом в першому раунді представника ДР Конго Дідьє Найфа у Кейптауні. Ось що сам Сіренко розповідав про південноафриканський період кар'єри:

«У ПАР бив мішків, я не сперечаюся. Не те, щоб мені було соромно за мою історію в ПАР, але не було іншого вибору. Боксував з тим, кого мені давали. Я навіть приїжджав на зважування і не розумів, хто мій суперник. Так що я не парився, чесне слово. Боксую з мішками, але що я можу зробити? У мене не було на той момент ніяких контрактів, мені ніхто не міг проплатити хороших суперників. Якщо я боксую з ними, це не означає, що я сам не хочу битися з тим, хто краще».

Найвідомішим суперником Владислава в ПАР був російський ветеран Денис Бахтов. У червні 2019 року Сіренко розбив супернику обличчя до крові, і суддя зафіксував технокаут у 7-му раунді.

1 серпня буде другий бій Сіренко в Києві. У перший раз він боксував в столиці України в грудні 2018 року, коли переміг бразильця Марсело Наскіменто нокаутом в 3-му раунді.

В останньому своєму бою в жовтні 2019 року в німецькому Карлсруе Сіренко вже в першому раунді здолав італійця Івана де Берардіно і завоював вакантний титул чемпіона за версією другорядної організації Eurasian Boxing Parliament.

33-річний Павло Кроленко з Харкова мало відомий любителям боксу. У нього негативний рекорд з 8 боїв (3–5). Дебютував у профі в 2018 році. З тих пір проводив бої не тільки в Україні, але і в Польщі, Казахстані, Болгарії та Бельгії проти місцевих бійців. На жаль, всі вони закінчилися поразками Павла.

Прогноз на бій – дострокова перемога Владислава Сіренко.

Церемонія зважування

На зважуванні Павло Кроленко важив 105,5 кг, а Владислав Сіренко показав вагу 114,3 кг.

 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро
Футбол | 24 квітня 2024, 22:05 13
Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро

«Атлетіко Мінейро» не збирається погоджуватися з тим, що Бернард залишиться в «Панатінаїкосі»

Тренер Нганну назвав головну помилку Ф'юрі в поєдинку проти Франсіса
Бокс | 23 квітня 2024, 19:17 1
Тренер Нганну назвав головну помилку Ф'юрі в поєдинку проти Франсіса

Олександр Захожий вважає, що Тайсон не мав починати гратися з опонентом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.