Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 02 серпня 2020, 00:18
752
0

Джоан Колдервуд – Дженніфер Майя. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бій турніру UFC Fight Night 173

| Оновлено 02 серпня 2020, 00:18
752
0
Джоан Колдервуд – Дженніфер Майя. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Цієї неділі UFC повернеться в Лас-Вегас (штат Невада, США), щоб провести шостий за рахунком турнір без глядачів на «UFC APEX». UFC Fight Night 173 втратив мейн івент після того, як у Ірен Альдані був діагностований COVID-19, а її суперниця Холлі Холм залишилася за бортом. Замість цього в заголовку карда ми побачимо інтригуюче протистояння чоловіків.

№3 рейтингу жіночого найлегшій ваги Колдервуд битиметься з №6 рейтингу Майєю в спів-головному бою UFC Fight Night 173. Переможець цього бою матиме гарні шанси на те, щоб потім побитися з чемпіонкою Валентиною Шевченко.

Колдервуд в цій парі більш досвідчений боєць, в UFC вона більше п'яти років. Після повернення в нинішній дивізіон в 2018 році вона виглядала чудово, вигравши у Каліндри Фарії, Аріани Ліпскі та Андреа Лі. Тільки минулорічний програш за очками феноменальному борцю Кетлін Чукагян трохи затьмарює загальну картину.

Екс-чемпіонка Invicta FC Майя прийшла в UFC в 2018 році і здобула дві перемоги в чотирьох боях. Між програшами Ліз Кармуш і Чукагян вона перемагала Алексіс Девіс і Роксану Модаффері.

Прогноз на бій

Колдервуд - тайський боєць, який вміє працювати ліктями і колінами в клінчі. У стійці вона дуже небезпечна. Майя багато в чому схожа з нею, вона також сильна в муай-тай.

Мабуть, Колдервуд краще як ударниця і вона, безумовно, краще виглядала проти Чукагян. У той же час проблема «Jo-Jo» полягає в тому, що Майя краще, як грепплер. Шотландка в минулому мала проблеми на землі, а Майя - володарка чорного пояса по БЖЖ з п'ятьма перемогам сабмішн в ММА. Дженніфер виглядає як боєць з великим набором інструментів, що дуже важливо в такому вкрай конкурентному на папері поєдинку.

Перемога Майї за очками

Основний кард

Дерек Брансон – Едмен Шахбазян

Джоан Колдервуд – Дженніфер Майя

Вісенте Луке – Ренді Браун

Ландо Ваннатта – Боббі Грін

Кевін Холланд – Тревін Джайлс

Попередній кард

Френкі Саенс – Джонатан Мартінес

Ед Херман – Джеральд Міршерт

Рей Борг – Нейт Менесс

Ерік Спайслі – Маркус Перес

Джамал Еммерс – Тімур Валіев

Кріс Гутьеррес – Коді Дюрден

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.