Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 липня 2020, 15:00
8910
1

Бешикташ веде перемовини про перехід вінгера Шахтаря

Веллінгтон Нем може продовжити кар'єру в Туреччині, покинувши стан «гірників» вільним агентом

| Оновлено 30 липня 2020, 15:00
8910
1
Бешикташ веде перемовини про перехід вінгера Шахтаря
ФК Шахтар. Веллінгтон Нем

Стамбульський «Бешикташ» після фінішу на 3-му місці в чемпіонаті Туреччини і завоювання путівки в Лігу Європи на наступний сезон, вирішив влітку зміцнити склад.

Перш за все, керівництво команди планує підвищити конкуренцію в півзахисті, у зв'язку з чим звернуло увагу на 28-річного вінгера «Шахтаря» Веллінгтона Нема.

«Бешикташ» вже контактує з представниками футболіста, який висловив зацікавленість в переході за умови підписання особистого контракту на 1 мільйон євро за сезон плюс бонуси. Однак стамбульці розраховують стримати апетити бразильця та знизити його оклад в процесі торгів.

Крім того, «Бешикташ» готовий вести мову про трансфер Веллінгтона Нема за умови, що «Шахтар» відпустить хавбека безоплатно.

Контракт Нема з «гірниками» закінчується влітку 2021 року. Після повернення з оренди в «Флуміненсе», «Шахтар» намагався влаштувати хавбека в інший клуб, але так і не досяг успіху в цьому.

За Луїша Каштру Веллінгтон Нем геть випав з числа футболістів, на яких розраховує тренер, і з цієї причини не провів за команду жодного офіційного матчу в сезоні, що завершився.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
А що турки хочуть, щоб їм ще доплатили за те, що вони заберуть цього НЕМічного? Якщо ні - то про що перемовини - віддайте за будь- які кошти....