Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 липня 2020, 13:01
24304
29

Суркіс жорстко розкритикував ультрас Динамо на презентації Луческу

Президент «біло-синіх» розчарований поведінкою уболівальників

| Оновлено 30 липня 2020, 13:01
24304
29
Суркіс жорстко розкритикував ультрас Динамо на презентації Луческу
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс жорстко розкритикував ультрас киян на першій прес-конференції Мірчі Луческу в ролі головного тренера.

«Я сказав ультрас, що якщо у них є люди, які зможуть прийти і поліпшити роботу - будь ласка. А просто базікати я теж можу біля телевізора. І критикувати Барселону, яка програла чемпіонат. Просто так, нічого для цього не роблячи.

Працювати треба для цього. Допомагайте конкретними справами. А то виходить, що вони щось палять, а ті вболівальники, які приходять з дітками, не можуть прийти на стадіон, тому що хтось вирішив порозважатися. І нам дають матчі без глядачів. Хто від цього страждає?

Ми подивилися на футбол на сьогоднішній день під час коронавірусу. Футбол повинен бути з глядачами, інакше цей футбол не має сенсу. Але вболівати потрібно цивілізвано, інакше в цьому немає ніякого сенсу. Погаласували і когось образили.

Мене нехай ображають, то таке. Але людина, яка 32 трофея завоювала, ще не встигла приступити до роботи, а її ображають. Це нормально? Нам треба культурі вчитися! Ми хочемо в Європу? Ультрас прийшли, я не сховався і до них вийшов. Хочуть ще раз прийти - я ще раз до них вийду. Хочуть керувати клубом - будь ласка, нехай йдуть керують. Тільки гроші занесіть сюди. Мірчі успіхів!», - сказав Суркіс.

Оцініть матеріал
(238)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Axmetov10
Игорь в своем репертуаре Но по сути,он прав
umnuy2
Я смотрю постоянно на эти сектора,они даже футбол не смотрят а как стадо на вожака какой заряд зарядить.....прийти на стадион и даже не смотреть на поле
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вова Бойко
Я за те щоб такі люди як ультрас взагалі не мали доступ на стадіон (за свою поведінку)
Vit18
Можна довірити фанам роботу по залученню глядачів на стадіон.
Владимир Пидвирный
Ці горе ультрас дограються, закриють Динамо (як Карпати) будуть ходити на Колос.
Maslyaspor
Я вважаю , що так звані ультрас повинні прийти до Суркіса, вибачитись і віддати йому всі гроші які він сплатив штрафами за їхні вчинки за весь час їхнього "вболівання".Яка користь від долб@йобів за яких ти платиш ???
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Emix
В цьому питанні погоджуюся з Суркісом. Цим дебілам зі своїми кричалками матом, фаєрами, димовими та вибуховими пакетами взагалі не повинно бути місця на стадіонах.
andreypoltava234
я смотрю, что именно на критике ультрасов ольгино: ивановы..ахметовы и т.д. получили супер поддержку..они же получают деньги за свои комменты...парашинские деньги...и своё мнение не выражают....только то, что в методичках.....плюсователи бы задумались...почему ольгино получило указания строчить против ультрас дк...
mig3131
В реальности мне еще не встретился ни один живой простой болельщик (не ультрас) , поддерживающий контракт с Луческу !! Все "плюются", кто агрессивно, кто мягче. Складывается впечатление что поддерживают это решения действительно боты.
turist86
Тупо перевів стрілки з призначення спірної кандидатури тренера на піротехніку
Микола Левченко
Що значить "деньги занеси сюда". Продай акции, сделай клуб акціонерним, і акціонери визначать бізнес політику клубу - як, куди, кого, кому, скільки.
PUTINHUILO
Шлимазл - навсегда
dudigo78
Бачу тут збір кузьмічів-сємкоїдів. Смішно вас читати. У всьому світі є ультраси зі своєю специфічною поведінкою, але чомусь футболісти після матчу саме їм дякують за підтримку, і саме з ними проводять бесіди. Якщо що я не ультрас і ніколи ним не був.
аоот оооит
может обьяснить наконец откуда деньги у енго с братиком? где что они построили в 90ые? как кравчук стал акционером дырнамы и за какие заслуги?
mayakovskiy1
Сурок зря усугубляет конфликт с ультрас. Кузьма и его боты, которые сейчас восхваляют будулая из сети не выйдут, а вот ультрас будут на стадионе и чувствую закошмарят и цыгана и сурка