Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 липня 2020, 20:16
3452
9

Луїш КАШТРУ: «У Шахтаря є можливість дійти до фіналу Ліги Європи»

Наставник «Шахтаря» розповів, де команда повинна поліпшити свою гру

| Оновлено 29 липня 2020, 20:16
3452
9
Луїш КАШТРУ: «У Шахтаря є можливість дійти до фіналу Ліги Європи»
ФК Шахтар Донецьк. Луїш Каштру

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру оцінив контрольну гру з «Вересом» (2:0) і розповів про підготовку до поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи з «Вольфсбургом»

«У грі реалізували свої принципи. Зараз почнеться вирішальний тиждень: підходимо до чергового матчу - цільовому в сезоні. Сьогодні потрібно було провести підготовчий поєдинок, щоб на полі були всі принципи, які ми відпрацьовували. Нам не так часто вдавалося проникати в останню третину - можливо, потрібно було це робити більше. До цього моменту ми досить добре себе показували. Сподіваємося, за тиждень до зустрічі з «Вольфсбургом» додамо в питаннях, що стосуються стану і атакуючої гри. Підходимо до матчу з великим оптимізмом. Це частина нашого шляху.

Перш за все думаємо про поєдинок з «Вольфсбургом», ні в якому разі не забуваючи про головну мету - можливості пройти у фінал. Але зараз не потрібно про це думати. Необхідно дуже шанобливо розглядати «Вольфсбург» і розуміти, що це компетентна команда. Фактори успіху? Це те, як ми будемо підходити до кожної гри. Повинні розглядати будь-який матч як дуже і дуже складний. Нам протистоїть представник Бундесліги, одного з п'яти провідних європейських чемпіонатів. У «Вольфсбурзі» є футболісти, які можуть дозволити результат гри в будь-який момент. Однак ми зараз більше дивимося на себе, прекрасно знаючи, на що здатний суперник. Розуміємо, що ймовірність пройти в 1/4 фіналу є як у «Шахтаря», так і у «Вольфсбурга»», - сказав Каштру.

Поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Шахтар» - «Вольфсбург» відбудеться в середу, 5-го серпня, на НСК «Олімпійський» в Києві.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Женя Матийчук
як вболівальник ДК бажаю Шахтарю перемоги в Лізі Європи. буду вболівати.
хотілося б фінал Шахтар-Севілья, шоб кроти помстилися за Дніпро.
pike1
У кожного клубу, який ще не вилетів з ЛЄ є можливість дійти до фіналу
Олександр Ковальчук
Повна відсутність конкуренції в чемпіонаті може вибити Шахтар з колії, у Вольфсбурга в чемпіонаті зовсім другого рівня суперники були. Падерборн десь рівня Динамо, вся решта наша еліта - рівень 2 бундесліги
mb_cdi
.....и проиграть там.
Олександр Фурманов
Я естественно желаю "Шахтёру" побед в Кубке Европы. Но если реально смотреть на вещи,то возникает вопрос - может ли "Шахтёр" пройти хотя бы "Вольфсбург" с той защитой,которой располагает? Ведь ворота "Шахтёра" будут атаковать футболисты, а не полуинвалиды из "Ворсклы" или "Олимпика". В "Шахтёре" есть защитники,которые могут обеспечить успех в чемпионате Украины и больше нигде. Ахметов много футболистов купил и будет покупать,только на защитников пока раскошелиться не может или ему все эти "кастру" не говорят о большой проблеме,которая много лет имеет место быть. Атакующих защитников в "Шахтёре" всегда хватало, а защищающихся не вообще. Это значит,что нужно мечтать о чуде, а к четвертьфиналам чудеса заканчиваются и начинается мастерство и класс.