Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 липня 2020, 11:02
1506
1

Владислав ВАНАТ: «Будемо прогресувати з кожним днем»

Форвард «Динамо» U-19 взяв участь в товариському поєдинку з «Денгоффом» (4:2)

| Оновлено 29 липня 2020, 11:02
1506
1
Владислав ВАНАТ: «Будемо прогресувати з кожним днем»
ФК Динамо Київ. Владислав Ванат

Нападник «Динамо» U-19, найкращий бомбардир команди минулого сезону, Владислав Ванат не з'являвся на полі з лютого — спочатку через травму гомілкостопа, а згодом, після відновлення — у зв'язку з карантином і достроковим завершенням юнацької першості України.

У контрольному матчі «Динамо» U-19 з командою «Денгофф» (4:2) Влад вийшов на заміну в другому таймі. Після гри форвард прокоментував своє довгоочікуване повернення після тривалої перерви.

- Зіграв сьогодні вперше за шість місяців. Почуваюся добре. Я встиг взяти участь тільки в одному тренуванні, і тренерський штаб сказав, що сьогодні зможу вийти на двадцять хвилин. Вважаю, що фізичний стан нормальний, тільки ще потрібно попрацювати над технікою.

- Зараз до юнацької команди влилося багато нових гравців. Як відчуваєте один одного на полі, чи є складнощі у взаємодії?
- Поки що важко, оскільки я тільки почав брати участь у тренувальному процесі. Але, впевнений, що з кожним днем ​​ми будемо прогресувати.

- Перший тайм команда провела набагато яскравіше в атаці, забивши чотири м'ячі. У другій половині, в якій зіграв і ти, забити більше не вдалося, натомість наприкінці матчу ми пропустили гол. На твій погляд, у чому причина різних таймів, чого не вистачило?
- Думаю, не вистачило якраз командних взаємодій. Це стосується і моментів із пропущеними голами - гравці один одному не підказали і через це ми пропустили.

- Яку персональну установку давав Ігор Костюк перед твоїм виходом на поле?
- Тренер просив постаратися грати так, як я грав раніше, і забити гол. Але, на жаль, відзначитися забитим м'ячем цього разу не вийшло.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Бойкинюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил