Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 липня 2020, 10:56
3688
12

Суркіс – Луческу: «Хвиля емоцій фанів не може вплинути на майбутнє клубу»

«Динамо» опублікувало лист президента

| Оновлено 28 липня 2020, 10:56
3688
12
Суркіс – Луческу: «Хвиля емоцій фанів не може вплинути на майбутнє клубу»
Telegram. Ігор Суркіс і Мірча Луческу

Нещодавно з'явилася інформація про те, що екс-наставник «Шахтаря» Мірча Луческу, який нещодавно очолив «Динамо», відмовився від роботи в київському клубі.

Трохи пізніше з'явилося спростування, а зараз прес-служба «Динамо» показала повну версію листування Луческу і президента Ігоря Суркіса. Останньому вдалося знайти потрібні слова.

«Шановний Містере!

Хвиля емоцій частини вболівальників Динамо не може стати визначальним фактором для майбутнього команди, яка готова до нових випробувань під Вашим керівництвом.

Ми обидва прийняли непросте рішення. Але воно було всебічно осмисленим, відповідальним і надзвичайно мотивованим. Керівництво клубу цілком усвідомлено зробило Вам пропозицію, розуміючи всі ризики, які виникнуть у фанатському середовищі навколо такого кроку.

Ми не сумніваємося, що і Ви, погодившись стати членом динамівської сім'ї, у першу чергу, були одержимі бажанням втілити свій багатющий тренерський досвід і знання в майбутні перемоги титулованого клубу.

Нам разом треба буде витримати ще чимало інформаційних штормів. Але гравці Динамо будуть себе почувати впевнено та комфортно, коли за штурвалом стоятиме такий бувалий і загартований «мореплавець», як Мірча Луческу.

У нинішньої команди є колосальний потенціал і позамежне бажання продемонструвати свої найкращі ігрові кондиції. У свою чергу, керівництво клубу готове не тільки почути новий тренерський штаб, а й на практиці створити йому належні умови для досягнення найамбітніших цілей.

Ми разом приймаємо нові виклики та разом продовжуємо писати славну історію Динамо. Сподіваємося, що свою яскраву сторінку в цьому літописі залишить і легендарний Мірча Луческу. Наша синергія - запорука успіху та нових перемог!

З повагою, Ігор Суркіс», - написав президент «Динамо».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIPR ALECS
Давно это кодло надо поставить на место...кто из них Родину защищал и имеет привилегии моральные, от силы 10 %
Eagle
Сколько тех "фанов"? Кучка 300-400 малолеток.((( ФК "Динамо" Киев ИМЕЕТ сотни тысяч человек,ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ПРЕДАННЫХ болельщиков не только в Украине,тех кто десятками лет радуются победам клуба и переживают за неудачи,те КТО НИКОГДА НЕ БРОСИТ и не предаст клуб,а останется ВЕРНЫМ ему до конца.Хочется пожелать Г.и И.Суркисам успехов в их не лёгком деле.
А клубу и новому тренеру побольше ПОБЕД во всех матчах,где принимает участие прославленный клуб с 93-летней историей- "Динамо"Киев.
Axmetov10
Молодец Игорь,очень вовремя нашел правильные слова.И да,какой-то коммент был,что за такие бабки еще и уговариваем до многих тупиц так и не доходит,что хорошего тренера,за любые бабки еще надо и уговорить,это вам не динамовские сердца,что только помани,а они уже в очереди стоят,за любые деньги
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Turnok
Волна эмоций фанов - разве это не главное? Для кого тогда играет Динамо, Игорь Михайлович? Для себя?
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DKTheBest2
Пуйло теж навіть не підозрював яка сила в руках фанів. Ла-ла-ла-ла-ла-ла.