Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 серпня 2020, 16:16
4923
30

БУРЯК: «Луческу лив бруд на Динамо, погано казав про Лобановського»

Екс-тренер «Динамо» негативно ставиться до призначення румунського фахівця

| Оновлено 09 серпня 2020, 16:16
4923
30
БУРЯК: «Луческу лив бруд на Динамо, погано казав про Лобановського»
ФК Чорноморець. Леонід Буряк

Колишній наставник «Динамо» і збірної України Леонід Буряк прокоментував доцільність призначення Мірчі Луческу на посаду головного тренера киян:

– Я, звичайно, до цього ставлюся дуже негативно. Але знову-таки, я нічого не вирішую, це рішення президента клубу. Я думаю, що тільки час покаже, наскільки це актуально і наскільки піде на користь клубу.

– Ваші думки з приводу того, як далі будуть себе вести вболівальники клубу?

– Я розумію настрій вболівальників, я теж не сприймаю це призначення. Ми ж не можемо змусити фанатів любити московський «Спартак». Тому що вже склалися певні традиції протистоянь між «Спартаком» і київським «Динамо». У цій ситуації, залишилося тільки взяти на роботу пару футболістів «Шахтаря», і тоді ситуація загостриться ще більше.

Президент клубу, звичайно, наводить приклади, з якими не можна не погодитися. Той же Антоніо Конте очолював «Ювентус», а найстрашніше для «Ювентуса» – це «Інтер». А потім через деякий час Конте стає тренером «Інтера». Плюс до всього, зараз ніхто не говорить про Ракицького, ніхто не говорить про те, що багато українських футболістів грають в Росії. Ця грань вже стирається потроху. Безумовно, про це потрібно говорити, але я і мізками і всім нутром розумію, що це неправильно. Але я нічого не можу з цим вдіяти.

Мірча Луческу – це людина, яка все життя не зовсім доброзичливо відгукувалася про Валерія Васильовича Лобановського, і скільки разів він поливав брудом київське «Динамо». Протягом довгого часу ця людина працювала в Донецьку... Я цього щиро не розумію, мені навіть важко на цю тему говорити.

– Однак, Ігор Суркіс прийняв рішення зупинитися саме на Мірчі Луческу...

– Президент як сказав? Це нова сторінка. Я бачу по Ігорю Михайловичу, що він дуже горить цим, він хоче, він переживає за команду, і його слова останні після програшу «Колоса»: «Я не розумію, як ми будемо грати кваліфікацію Ліги чемпіонів»... Якщо не буде якихось вливань і не буде придбань, хоча б точкових – два-три людини на позиції, звичайно, складно буде подолати кваліфікацію.

Тому що, я вже неодноразово про це говорив, футбол у Лізі чемпіонів і футбол в Лізі Європи – різні. Наші футболісти іноді не готові грати: різні швидкості, різні темпи, сприйняття всього цього. Звичайно, це складно все переварити. Може, у Луческу є чарівна паличка, він нею змахне – і все полетить, але я до цього всього ставлюся негативно.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«У нас реально є проблеми». Тренер Жирони стурбований відходом гравців
Футбол | 07 травня 2024, 18:48 1
«У нас реально є проблеми». Тренер Жирони стурбований відходом гравців

Мічел побоюється, що команду залишить велика кількість провідних футболістів

Мудрик може залишити Челсі влітку. Відомо, який клуб на нього претендує
Футбол | 07 травня 2024, 14:16 33
Мудрик може залишити Челсі влітку. Відомо, який клуб на нього претендує

Український вінгер може перейти в «Наполі»

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mac_Gyver
Некорректно сравнивать Луческу с Ракицким. Луческу - румын, и априори ничего никому тут не должен.
 © «УАФ – М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DICTATOR_UA
як ці діди динамівські задрали спекулювати на Лобановському
dimando560
Очередной болтолог
Xan
З них хто нетренірував Динамо ніхто нічого не добився всі бігають кругом Суркіса щоб той їм платив гроші А зрозуміли що прийшов Луческо і вони хер получать .
Interstellar Петрович
"Динамо - то пуста команда"
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dnk-msk
Парадокс:
1. в понимании всех "Динамовских сердец" - кланяться иконам Лобановского, при этом опуская клуб ниже плинтуса бездарным тренерством - нормально! Таким людям, говорят, еще шанс надо дать... молодёжь не та, глаза не горят!
2. А вот, будучи в стане принципиального соперника, говорить что-то о Лобановском... и даже не грязью поливать, а просто - не хвалебное, по их мнению... недопустимо!
Нда!
Очень надеюсь, у Мирчи в ДК получится всем назло!
hakkinen
"Да, а ещё он назвал тебя земляным червяком" - Р. Киплинг "Маугли"
Panama2830
таке фраження, що Буряк, як і Сабо, неймовірно яких вершин здобули у тренерській роботі.... Обливати брудом кожен може, язиком піздяяякать не мішки носити..... А що Буряк або ж Сабо досягнули??? які команди були успішні??? хочаб відсотків 25 досягли того, що досягнув тренер Луческу.... Буряк присядь собі і вчися поки будуть подібні тренера, як Луческу Мірча....
Саша Зардунов
А еще он называл его большим земляным червяком
Vuko21
Ни один динамовский футболист, тренер, болельщик не забудет как Луческу "поливал грязья".
Но. Ни один динамовский болельщик не забудет результаты Динамо времен Михайличенко,Демьяненко, Буряка, Блохина, Хацкевича, снова Михайличенко.
Лобановский всегда говорил: счет на табло.
Точка. Если Будулай даст счет на табло в пользу Динамо - то все эти слова наших динамовцев ничего не будут стоить. Блохин вообще до четвертого места "дорос" - и ничего. Выступает против. Про слова Лобановского только не вспоминает, потому что неудобно ему вспоминать очевидное - счет на табло. Результат по игре. Клуб проигрывает и игры нет. Зачем это вспоминать легендарному игроку и удачливому со сборной тренеру... В первый раз...
Степан Андрійович
Зараз багато в коментарях висловлюються "спеціалістів" , "аналітиків" . Але справа в непорядності мірчямістєра та ігарька . Цього ніколи не приймемо ми , ті , що ходили з 70х на Буряка , Блохіна ... Чомусь до того як клубом " покерував" ігарьок , "дінамавскіє сєрдца" не було образою ." Хочеться , щоб він почув : та піди ж ти , як можна скоріше , щоб про твоє " рукаводство" нарешті забули ! І не треба "спеціалістам" повторювати мантру про вху...ні ним міліарди - ця публіка гривню нікому не подарує .
Леонід Леонідович
Мало того что Буряк как тренер ни какой, но и как игрок лузер,максимум чемпионат ссср,потом сдулся и без оного ДК кубок кубков выйграло..