Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 липня 2020, 17:24
6437
7

Олександр ДЕНИСОВ: «Як би Луческу подивився в очі Ахметову?»

Президент «Шахтаря» дуже багато зробив для румунського тренера, вважає фахівець

| Оновлено 27 липня 2020, 17:24
6437
7
Олександр ДЕНИСОВ: «Як би Луческу подивився в очі Ахметову?»
Instagram. Олександр Денисов

Глава телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов заявив, що президент «Шахтаря» Рінат Ахметов не буде коментувати перехід румунського тренера Мірчі Луческу в київське «Динамо».

«Говорив сьогодні з Ринатом Ахметовим. Тему Луческу в «Динамо» президент «Шахтаря» на даний момент коментувати не буде, але домовилися, що після закінчення єврокубкового сезону запишемо з ним велике підсумкове інтерв'ю, в якому президент «Шахтаря» обов'язково прокоментує і вчинок Луческу. Я не знаю, що скаже в інтерв'ю Рінат Ахметов, але, на мій погляд, найважливіше у всій цій історії із заходом Луческу в «Динамо» — не спортивний аспект, а саме людський.

Я добре пам'ятаю, що коли Луческу потрапив в автокатастрофу в Бухаресті, президент «Шахтаря» тут же вилетів до Румунії підтримати свого тренера. Я також пам'ятаю, коли у Луческу стався інфаркт, президент організував повністю лікування, підтримував, зберіг контракт і місце головного тренера. Я не кажу вже про те, що він завжди підтримував Луческу в будь-який складний момент його донецької кар'єри, особливим в цьому сенсі виглядає 2008-й рік, тоді вболівальники масово вимагали відставки румуна, і тільки президент «Шахтаря» став на захист Луческу, взявши всю відповідальність за результат на себе. І ось тепер Луческу в «Динамо». І мені дуже цікаво навіть не те, як тепер Мірча Луческу буде дивитися в очі вболівальникам «Шахтаря», а як би він, після всього перерахованого, подивився сьогодні в очі Ринату Ахметову», — написав Денисов.

Раніше повідомлялося, що Луческу відмовився працювати в київському «Динамо» вже після підписання контракту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Говорил сегодня с Ринатом Ахметовым. Тему Луческу в Динамо, президент Шахтёра в данный момент комментировать не будет, но договорились, что по окончании еврокубкового сезона запишем с ним большое итоговое интервью, в котором президент Шахтёра обязательно прокомментирует и поступок Луческу. Я не знаю, что скажет в интервью Ринат Ахметов, но на мой взгляд, самое важное во всей этой истории с заходом Луческу в Динамо, не спортивный аспект, а именно человеческий. Я хорошо помню, что когда Луческу попал в автокатастрофу в Бухаресте, президент Шахтера тут же вылетел в Румынию поддержать своего тренера. Я также помню, когда у Луческу случился инфаркт, президент организовал полностью лечение, поддерживал, сохранил контракт и место главного тренера. Я не говорю уже о том, что он всегда поддерживал Луческу в любой сложный момент его донецкой карьеры, особенным в этом смысле выглядит 2008 год, тогда болельщики массово требовали отставки румына и только президент Шахтёра встал на защиту Луческу, взяв всю ответственность за результат на себя. И вот теперь Луческу в Динамо. И мне очень интересно даже не то, как теперь Мирча Луческу будет смотреть в глаза болельщикам Шахтёра, а как бы он, после всего перечисленного, посмотрел сегодня в глаза Ринату Ахметову #луческу #lucescu #shakhtar #шахтер #шахтар #donbassarena #donetsk #донецьк #донецк #динамо #dynamo #kyiv #footballuatv #великийфутбол #ринатахметов #ахметов #украина #ukraine #україна

Публикация от Александр Денисов (@alexander_denysov_)

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле
Футбол | 05 травня 2024, 00:13 3
ВІДЕО. Український воротар забив божевільний гол через усе поле

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maxim_kravets
Луческу для Ахметова сделал больше, имхо
Віктор Іщенко
А яктвій малолєтній мажор дивиться в очі ВЕЛИКОГО МУНТЯНА
Vlad Boych
Ну так что теперь молиться на него
Віктор Іщенко
А потом взяв і викинув зкоманди а тепер і сам не гам і комусь не дам юююю СУПЕР
Виктор Челядинов
Шахта уже давно списала Мирчу, он перешёл в Динамо не в разгар своей успешной карьеры за Шахтёр, польстившись на бабки. Тем более нынешние Динамо Шахтёру не конкурент. Поэтому не вижу особых причин обижаться на Мирчу и кидать коменты что-то типа, как он теперь в глаза будет смотреть.
Доброгорский Юрий
Ну после этих слов Ахметова (написанные его Гебельсом-Денисовым) Луч в ДК не пойдет...