Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
21393
6

ЄЗЕРСЬКИЙ: Суркіс купить Луческу 2-3 бразильців, і Динамо дасть бій Шахтарю

Колишній захисник «гірників» впевнений, що підписання румунського фахівця - ковток свіжого повітря

ЄЗЕРСЬКИЙ: Суркіс купить Луческу 2-3 бразильців, і Динамо дасть бій Шахтарю
УАФ. Володимир Єзерський

Колишній захисник «Шахтаря» і збірної України Володимир Єзерський спрогнозував, як буде будуватися робота в київському «Динамо» нового наставника киян Мірчі Луческу, з яким футболіст працював в донецькому клубі.

«Я думаю, для київського «Динамо» прихід Мірчі Луческу - це ковток свіжого повітря. Для нашого чемпіонату це теж плюс, тому що вже видно, який переполох і ажіотаж виник в ЗМІ та інтернеті після приїзду Містера в Україну.

Упевнений, Мірча швидко додасть інтересу до чемпіонату і матчів «Динамо». Він буде багато говорити і перед матчами, і після них. Буде цікаво поспостерігати за його роботою в «Динамо» збоку. З Луческу ніколи не було нудно. Так буде і цього разу.

Думаю, трьох-чотирьох місяців румунському тренеру вистачить, щоб поставити «Динамо» гру. Коли президент клубу Ігор Суркіс купить Луческу ще 2-3 латиноамериканців, може вийде цікавий мікс з українцями і тоді кияни заграють і зможуть дати бій «Шахтарю». Звичайно, може про боротьбу за чемпіонство рано говорити, але конкуренція повинна підвищитися. Прихід Мірчі повинен потягнути за собою вгору і інші клуби. Хочеться, щоб вони тягнулись до лідерів і не втрачали завойованих позицій», - сказав Єзерський.

Оцініть матеріал
(214)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sashaddd25 Саша (металлолом сдали на приёмку)
надо ехать на пляж Копа Кабана искать новых игроков для динамо )
Serega Sergey
Оно то все так, но у него нет 3-4 мес. на раскачку с новыми бразильцами, нужно выходить в Лигу чемпионов!!!! Надежда что Супряга будет на ходу, начнез забивать с первых матчах!!!
bolelschik
Пусть Мбокани возвращает и Родригеса
axylinam
Некоторых бразильцев Луческу по нескольку лет на ноги ставил,а в Шахтёре их была куча и маленькая тележка,так что из двух-трёх бразильцев одного поставят на ноги года через три,а три года ждать никто не будет
аоот оооит
возможно даже великого Андреа вернут. так и не дали парню шанс, ему щас где то за 30 как раз для дынамы и луча
Vit18
Достатньо 2-3 латиносів. Ок.