Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 липня 2020, 00:36
6375
12

Віктор СКРИПНИК: «А потім журналісти скажуть — а якого... ви побігли?»

Наставник «Зорі» поділився враженнями від чемпіонату України, що завершився

| Оновлено 27 липня 2020, 00:36
6375
12
Віктор СКРИПНИК: «А потім журналісти скажуть — а якого... ви побігли?»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник підбив підсумки минулого сезону УПЛ, де луганський клуб завоював бронзові медалі.

«Третє місце — це була генеральна мета. Воно дає право на пряме потрапляння в єврокубки. Я вважаю, що це наше заслужене місце.

У матчі з «Десною» ми програвали, зрівняли рахунок, нас рахунок влаштовував. Побігти вперед, пропустити на останній секунді і залишитися четвертим? А потім журналісти скажуть — а якого... ви побігли? Якби ми вели, або «Десні» не потрібна була б перемога, або нам потрібна була тільки перемога... Так, «Динамо» програло, хоча ніхто в таке не вірив. Але нас рахунок влаштовував.

«Зоря» награла на третє місце. Ми мотали нерви нашим суперникам увесь сезон. Ми грали з великою ротацією. Я змушую футболістів не по рейках грати. Мені легко працювати з моїми футболістами.

Кожен клуб виходить зі своїх можливостей. Ми запрошували гравців взимку. І тоді було озвучено — скільки гравців прийшло, стільки і пішло. Всі знають, як клуб заробляє гроші. Ми не можемо собі дозволити 35 осіб або 30. Пауза з пандемією нікому не пішла на користь. Ми не забуваємо про наших молодих хлопців. У нас дуже хороша молодь», — зазначив Скрипник в ефірі програми «Профутбол».

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Карпенко
Тренер не уверен ни в себе ни в своих игроках, 3 место максимум для Зари, большего не будет
Евгений Бойкинюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vadim-77
Все правильно Скрипник сказал. Те, кто уже неделю никак не успокоятся с претензиями, первыми кричали бы, что тренер принял глупое решение и погнал игроков вперед там, где нужно было сыграть спокойно и удержать результат.
SandroKing
Достойно. А не как Евтушенко с Михайличенком, плюнули в конце на игру своей команды и на смартфоне Заря-Десна смотрели.
Stanislav Matusevych
Ну хоч би вже мовчав про молодь. Михайличенко, Чеберко, Лєднєв, Тимчик - усі були розкриті ще Вернидубом. А з нашої молоді за весь рік п'ять хвилин у грі з Динамо зіграв Білоцерковець. Все. Можна далі про них не забувати, аж до їхньої пенсії.