Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Різне
| Оновлено 26 липня 2020, 18:44
9015
4

Анна Седокова виходить заміж за гравця збірної Латвії з баскетболу

Обранцем поп-виконавиці став форвард «Хімок» і збірної Латвії Яніс Тімма

| Оновлено 26 липня 2020, 18:44
9015
4
Анна Седокова виходить заміж за гравця збірної Латвії з баскетболу
Instagram. Анна Седокова і Яніс Тімма

Поп-виконавиця Анна Седокова погодилася вийти заміж за форварда збірної Латвії Яніса Тімма. Для 37-річної співачки це буде третій офіційний шлюб, для 28-річного лідера збірної Латвії - другий. Першим обранцем Седокової був лідер київського «Динамо» Валентин Белькевич, відносини з яким тривали з 2004 по 2006-й рік. Потім Седокова вийшла заміж за українського бізнесмена Максима Чернявського. Офіційно їх шлюб тривав також два роки - з 2011 по 2013-й рік.

У кожному шлюбі у Седокової народилося по дочці, третя дитина, син Гектор, народився в 2017-му році, коли Анна зустрічалася з Артемом Комаровим - сином російського олігарха, учасника списку Forbes.

З 28-річним Тіммою екс-солістка «Віагри» познайомилася у власному барі в Москві. Бізнес у Седокової не пішов - бар довелося закрити після другої-третьої вечірки, але на одній з них Анна зустріла свою любов.

Яніс Тімма був одружений на латвійській моделі Сані Тімма. Екс-дружина Тімма вважає, що Седокова стала причиною, чому їхня сім'я зруйнувалася. У екс-подружжя є спільна дитина.

У березні Яніс знявся в кліпі коханої, а недавно на яхті зробив їй пропозицію.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мне кажется, «до тебя» не было. Ты появился и изменил мою жизнь, показав мне, что значит настоящая любовь. Теперь, я знаю точно, что значит «любить больше жизни». Любить не смотря ни на что. Мы прошли через многое, наш опыт и наши ошибки, каждый день дают нам возможность ценить даже секунду друг с другом, каждую мелочь, каждое касание, но сегодня есть ТЫ и Я и есть наше удивительное настоящее и будущее. Я обещаю тебе стать самой лучшей женой для тебя и только для тебя, лучшим другом и партнером, лучшей мамой нашим детям. Я благодарю Бога за каждую секунду с тобой и скучаю каждую секунду без тебя. Ты моя вечность. Я сказала тебе «ДА». Да, я выйду за тебя, самый лучший мужчина во всей Вселенной @janis.timma ❤️ #явсегдарядом

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Krab.Vova
Знову на 2 роки і знову донька ?
Впала в моїх очах ця пєвунья після образ в бік Валентина.
Вова Чертрогатый
ох и лядина...
gvs58
Переходящий вымпел нашел новые руки...
Макс Про
Падальщики никогда не переведутся))) это как себя надо не уважать чтоб подобрать такую б/ушную шкуру?