Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Роберт Віттакер – Даррен Тілл. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 14

Роберт Віттакер – Даррен Тілл. Прогноз і анонс на бій
Twitter

У ніч проти неділі UFC проведе свій четвертий і поки останній турнір в Абу-Дабі (ОАЕ) на «Бійцівському острові». Примітним турнір UFC on ESPN 14 є з тієї причини, що його головний кард складається аж із семи боїв. Останній раз таке траплялося в 2015 році на UFC 190.

Прев'ю поєдинку

У мейн івенті колишній чемпіон UFC у середній вазі, а нині №1 рейтингу Віттакер битиметься з №5 рейтингу Тіллом.

Можна з упевненістю сказати, що перехід Віттакера з напівсередньої ваги в середню був правильним кроком. Він раптово отримав величезну перевагу в швидкості перед більшістю своїх суперників, при цьому зберігши свою нокаутуючу потужність. З моменту дебюту в міддлвейті він виграв 8 поєдинків і завоював пояс. Однак в жовтні на UFC 243 австралієць втратив пояси, програвши Ісраелю Адесаньї нокаутом після тривалої паузи через проблеми зі здоров'ям.

Тіллу також пішов на користь рух нагору в вазі. Ліверпульцю раніше доводилося мучити свій організм згонками ваги, він навіть у середній вазі виглядає більшим, ніж багато його колег. Тілл програв здачею чемпіону UFC в напівсередній вазі Тайрону Вудлі, потім був нокаутований Хорхе Масвідалем, після чого він поважчав і в листопаді на UFC 244 видав багатообіцяючий виступ у новій вазі, перемігши Келвіна Гастелума.

Прогноз на бій

На нас чекає поєдинок двох чудових ударників-нокаутерів. З точки зору техніки перевага на боці Віттакера, однак у нього виникають проблеми з суперниками, які гостро контратакують. Так було в боях проти Стівена Томпсона та Адесаньї.

Тілл не дуже підходить на роль снайпера, замість цього він любить притискати свого супротивника до огорожі і потім розстрілювати його важкими ударами, особливу небезпеку таять його лівий хук і удари по тулубу. Також британець небезпечний у клінчі зі своїми колінами і ліктями. Його стиль не відповідає жодному з попередніх суперників Віттакера, але якщо колишній чемпіон буде в своїх кращих проявах, то він здатний впоратися з Тіллом. Але не варто забувати, що Віттакера сильно пошарпали його останні бої; стафілококова інфекція і грижа також навряд чи позитивно позначилися на його здоров'ї. Проте, припускаємо, що у нього ще дещо залишилося в його бензобаку, і він зможе пробити не найбільш надійне підборіддя «Горили».

Перемога Віттакера нокаутом у 3-му раунді

Основний кард

Роберт Віттакер – Даррен Тілл
Маурісіу Руа – Антоніу Рожеріу Ногейра
Фабрісіу Вердум – Александр Густафссон
Карла Еспарса – Марина Родрігес
Пол Крейг – Гаджимурад Антигулов
Алекс Олівейра – Петер Соботта
Хамзат Чимаєв – Рік Маккі

Попередній кард

Франсиску Тріналду – Джай Херберт
Ніколя Долбі – Джессі Ронсон
Том Аспінелл – Джейк Кольєр
Мовсар Євлоєв – Майк Гранді
Таннер Босер – Рафаель Пессоа
Бет Коррейя – Панні Кіанзад
Рамазан Емеєв – Ніклас Штольце
Натаніель Вуд – Джон Кастанеда

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.