Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 19 грудня 2023, 02:24
4030
0

Заряджайся блискавкою Зевса — Parimatch представляє нового бренд-амбасадора

Один з найпопулярніших гравців

| Оновлено 19 грудня 2023, 02:24
4030
0
Заряджайся блискавкою Зевса — Parimatch представляє нового бренд-амбасадора

Жива легенда Counter Strike і один з найбільш відомих і медійних людей у світовому кіберспорті Данило «Zeus» Тесленко та Parimatch оголосили про початок співпраці. На фанатів кіберспорту чекає безліч яскравих спільних активностей, нові турніри, навчання спортсменів початківців в кібер академії.

Данило Тесленко — екс-капітан золотого складу команди Natus Vincere, чемпіон світу у двох різних версіях Counter Strike: 1.6 і Global Offensive. Його аудиторія в соцмережах — понад 1,5 мільйона підписників. Зараз Данило є успішним бізнесменом. Він все так само безперервно пов'язаний з кіберспортом і частину своїх проектів реалізує саме в цій сфері.

Співпраця з Данилом — ще один значний крок Parimatch в сторону зміцнення лідируючих позицій в кіберспортивному беттингу. Бренд уже давно і успішно розвиває кіберспортивний напрямок, реалізуючи власні масштабні турніри.

«Я радий стати амбасадором Parimatch, для мене це означає стати в один ряд з легендами спорту, Майком Тайсоном і Конором Макгрегором. Мені подобається стиль компанії, він збігається з моїм баченням світу: зухвалий, живий, непередбачуваний. Беттинг і кіберспорт йдуть поруч вже дуже довгий час, завдяки чому багато молодих команди почали свій шлях, а також були сформовані призові фонди турнірів. Попереду багато крутих активностей: вийде наш спільний мерч, ми продовжимо розвиток аматорського кіберспорту і багато іншого» — сказав Данило Тесленко.

«Ми починаємо співпрацювати з гравцем, ім'я якого вписано в історію світового кіберспорту. Він єдиний український гравець, який вигравав чемпіонат світу у двох різних версіях гри Counter Strike, 1.6 і Global Offensive. Данило — це легенда, знаменитий спортсмен і людина, яка по духу дуже близька нашій компанії. Попереду багато всього цікавого, ласкаво просимо в сім'ю Parimatch!» — привітав амбасадора Степан Шульга, Head of Esports Parimatch.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 7
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.