Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 липня 2020, 02:55
8242
25

КУЗНЕЦОВ: «Фани не сприймуть Луческу, навіть якщо будуть якісь результати»

Спеціаліст – про можливий прихід в «Динамо» екс-наставника «Шахтаря»

| Оновлено 24 липня 2020, 02:55
8242
25
КУЗНЕЦОВ: «Фани не сприймуть Луческу, навіть якщо будуть якісь результати»
ФК Динамо Київ. Олег Кузнецов

Головний тренер збірної України U-19 Олег Кузнецов поділився думкою про можливе призначення Мірчі Луческу головним тренером «Динамо».

– Зараз на пост тренера «Динамо» претендує Мірча Луческу, судячи з чуток. Як вам така заміна тренера?
– По-перше, тут треба виходити не від кандидатур тренера, а від загальної ситуації. Зараз же не приїде сюди якийсь тренер з ім'ям. З огляду на коронавірус, не можна очікувати божевільних трансферів. Президент вибере того, кого вибере.

– Деякі вболівальники київського клубу вже зустріли новину про можливий прихід Луческу з обуренням. Чи не зашкодить такий хід від президента «Динамо»?
– Розумію вболівальників. Луческу не зовсім адекватно і справедливо критикував те ж «Динамо», в таких виразах, що прикро всім уболівальникам клубу. Хоча пройшло вже стільки часу...

Але як на мене, це не найоптимальніший варіант. Людина в такому віці (74 роки - прим.), та й за останнім часом у нього ніяких особливих досягнень. Напевно, буде негативне до нього ставлення з боку уболівальників. Його не сприймуть навіть якщо якісь результати будуть.

– Уже чуємо людей, які готові відмовитися від вболівання за «Динамо», якщо прийде Луческу.
– Це теж треба президентам враховувати. Думаю з поверненням уболівальників на стадіони, більшість може проігнорувати це.

– А хто на вашу думку буде оптимальним варіантом в питанні вибору тренера «Динамо»?
– Я ж не президент, щоб знати всі таємниці, фінансову складову. За винятком Сьоміна і Газзаєва, президенти намагалися довіряти саме колишнім гравцям «Динамо», щоб була спадкоємність від Лобановського.

А прийде Луческу, він захоче поміняти вектор - раптом захоче революцію, яку він робив у «Шахтарі», запрошувати бразильців молодих. Інших кандидатур навіть не хочу озвучувати. Подивимося.

Раніше повідомлялося, що Мірча Луческу погодив контракт з «Динамо» в Пущі-Водиці.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Axmetov10
Да пох.уже на этих сов.Нормальные фанаты хотят возраждения ДК,а не смотреть на унылую игру,с тренерами-сердцами.Я конечно понимаю мнение Кузнецова,он тоже из сердец,НО хватит уже издеваться над клубом
Arius
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine_Kiev_Fan
Когда Михайличенко назначили никто же не отказался от Динамо, хотя было понятно что это жесть и нихрена не поменяется. Так что не нужно ля ля ля ля тут. К тому же Луческу против Шахты это тоже нормас противостояние . Млять Луческу хоть в игроках разбирается
 © «УАФ – М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
какая, б***ь, может быть “преемственность от Лобановского”, если эти сраные “преемники” не могут разобпать, что они в своих конспектах понаписывали?
Dfs2262ar
Эти клоуны который год воспринимают такие ужасные результаты! И ничего))) и тренера воспримут! Сколько можно слышать о динамовских сердцах?
Kherson384
Бред, сприймуть!!!