Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 липня 2020, 13:44
1060
2

Київський готель Дніпро стане кіберспортивним центром

Об'єкт буде приймати різні турніри міжнародного рівня

| Оновлено 23 липня 2020, 13:44
1060
2
Київський готель Дніпро стане кіберспортивним центром
Liquipedia. Олександр ZeroGravity Кохановський

Власник української організації Natus Vincere Олександр ZeroGravity Кохановський повідомив, що київський готель «Дніпро» буде переобладнаний для кіберспорту.

«Дніпро» - це один з ключових інфраструктурних проектів в рамках розвитку кіберспорту в Україні. Наша мета - зробити Київ Меккою світового кіберспорту, а Україну наблизити за рівнем до Південної Кореї і США.

За 5 років ми плануємо змінити вигляд вітчизняного кіберспорту. Розвивати інфраструктуру почали з «Дніпра». І вже найближчим часом приступимо до реалізації проекту по створенню багатофункціональної киберспортівної арени в центрі Києва, у якій не буде аналогів в Україні. Це наш основний проект, завдяки якому ми зможемо проводити івенти міжнародного рівня. При цьому не тільки киберспортивні, а й музичні, а також спортивні. Наступний крок - відкриття двадцяти суперсучасних ігрових центрів в найбільших містах України. Крім того, в рамках стратегії ми відкриємо Академію кіберспорту, запустимо чемпіонат України, Кубок України, а також шкільні і студентські ліги. Не залишиться без уваги і освіта - кафедри кіберспорту будуть запущені в провідних вузах країни.

Детальна стратегія розвитку кіберспорту України буде представлена ​​на початку вересня 2020 на рамках презентації Української професійної кіберспортивної асоціації, яка об'єднає ключових гравців ринку, відомих всьому світу.

Чесно кажучи, ми не збиралися будувати або купувати готель. Але після анонсу аукціону «Дніпра» зрозуміли: цей об'єкт є унікальним і ідеально доповнює нашу екосистему. Тому зараз плануємо зробити перший в світі Esports Ready Hotel. Він буде включати в себе унікальні киберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також кращу в світі players lounge», - сказав Кохановський.

Раніше повідомлялося, що в Харкові може з'явитися академія кіберспорту.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Рейтинг HLTV. NAVI поступаються лідеру, Monte втратили ще 4 позиції
Кіберспорт | 15 квітня 2024, 23:53 0
Рейтинг HLTV. NAVI поступаються лідеру, Monte втратили ще 4 позиції

Natus Vincere третій тиждень поспіль утримують друге місце

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
Одной игре уже через месяц 20 лет будет, а она до сих пор кибер спорт, епты. Вторая, вообще, хер пойми что. Очень жаль, что нового ничего разработчики не могут предложит в видеогейминге. Хотя, стоп уже даже переход на новые консоли в этом году, но это же не КС ни Доты не касается.
Александр Шевченко
И че КС и Дота, писдец, вот это кибер спорт. Одно