Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7357
7

Йожеф САБО: «Алієв та Мілевський пили. Сильно»

Екс-наставник київського «Динамо» розповів про звички українських футболістів

Йожеф САБО: «Алієв та Мілевський пили. Сильно»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній головний тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо розповів про своє ставлення до відомих українських футболістів Олександра Алієва та Артема Мілевського.

«Я ненавидів Алієва? Ні, так неправильно говорити. Тут немає такого слова. А невзлюбив я його, тому що він неправильно поводив себе і веде, до речі. Алієв і Мілевський це були, звичайно, таланти. Обидва грали в своєрідний футбол: у першого — удар божевільної сили, у другого — техніка.

Але, знову-таки, пили. Сильно. Я двічі брав їх на збори. І двічі їх відправляв. А останній раз, вибачте будь ласка, вони повинні були їхати в молодіжну збірну прямо зі зборів. Ми їм на ранок викликали таксі в аеропорт.

Я, як завжди, об 11 годині вечора проходжу всіх, приходжу до кімнати, дивлюся — лягають спати. Вранці встаємо, поснідали, дивимося — а їх обох немає. В чому справа? Посилаю адміністратора в номер. Через деякий час він повертається і каже: «Вони нікуди не полетять, вони «готові». Як? Я ж увечері перевіряв! Вони за ніч все випили. Загалом, їх розбудили, помили і посадили на інший літак до Києва. А там, я знаю, що їх відправили зі зборів «молодіжки».

Так не можна жити у великому професійному футболі», — сказав Сабо в ефірі програми «Гордон».

Сабо очолював «Динамо» в 1994-му році, з 1995-го по 1997-й роки, з 2004-го по 2005-й роки і в 2007-му році.

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
И виноваты в этом в первую очередь Сабо и Суркис.Первый раз споймали предупредили второй раз сослали в дубль.Споймали третий раз штраф на полной 6 месячной зарплаты и на пол года в дубль притом на скамью в 50% времени.Не помогло нафиг с команды и со штрафом в годичную зарплату ещё бы и должны были.А то возились с ними как дурень с торбой.А сейчас рассказывают истории как они бухали и какие они были неуправляемые.Фигня это всё !
ManUtd
Кто бы мог подумать...
Максим Максимов
А не надоели вам новости про синьку Милевского и Алиева?????? И так давно всем понятно, что они синячили. К чему это писать в миллионный раз???? Или к чему у Сабо это спрашивать???
Тарас Пипко
При Лобановском пили бы они? В клубах бы тусовались? Позволяло руководство, вот и отрывались они.
Милевский как-то в интервью сказал: "если увидели игрока в ночном клубе - штраф 10.000$. И платили, сам виноваты...". Блохин в автобиографической книге писал что когда тренером стал Валерий Васильевич, то после первой тренировки половина Динамо хотела уходить из клуба по причине физических нагрузок которые он дал. В итоге никто не ушел. Как думаете могли ли игроки хоть подумать всю ночь бухать???
Сергей Долина
Ненавидел или невзлюбил, какая разница, смысл один.
Alex86 1
аля зашился и с ампулой сделал РПЛ. Чего не повторили в чукре с ними? $ это был бы сильный аргумент, ну а если нет то нет.
PUTINHUILO
Много йожика в последнее время.
Может,5-е пришествие в Динамо будет?
Кстати,это не рекорд еще для занесения в книгу рекордов...хотя бы Украины?