Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
846
0

Динамо U-21 завершило відпустку і приступило до роботи

Перша команда пішла у відпустку, а юнацька та молодіжна - вийшли

Динамо U-21 завершило відпустку і приступило до роботи
fcdynamo.kiev.ua

«Динамо» U-19 і «Динамо» U-21 вийшли з відпустки і приступили до роботи. Нагадаємо, сезон 2019/20 в юнацькому та молодіжному чемпіонатах дограний не був.

Про повернення до роботи і плани розповів тренер «Динамо» U-21 Юрій Мороз.

«Ми зібралися в понеділок, поспілкувалися, обговорили найближчі плани - що будемо працювати на базі в режимі одноразових (вранці) і дворазових (вранці і ввечері) тренувань. В цілому, у нас все, як завжди, по ходу будемо вносити корективи, якщо знадобиться. Видно, що хлопці скучили за роботою, тренуються з бажанням, натхненням і азартом. Всі в хорошому фізичному стані, без зайвих кілограмів. Вважаю, повинно бути менше розмов, а більше діла - нехай хлопці через роботу доводять свою профпридатність».

«Одночасно з нами вийшла з відпустки і юнацька команда, ми іноді тренуємося в один час, тільки на сусідніх полях. Що стосується кадрових питань, група футболістів, які не можуть грати за «Динамо» U19 за віком, автоматично переходить до нас. З приводу можливих кандидатів на перегляд, про це ще рано говорити. Але селекція ведеться постійно, ми весь час обговорюємо кандидатури конкретних футболістів, так що все в робочому процесі. Коли затвердять тренерський штаб першої команди, ми ще разом все обговоримо».

«Також у нас заплановані контрольні гри, перша з них - 26 липня проти основної команди «Вереса» (Рівне)», - сказав Мороз.

Сьогодні у відпустку пішла основна команда киян.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.