Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2020, 03:40
68085
32

Циганик назвав найбільш імовірного кандидата в наставники Динамо

Кого ж вибере Ігор Суркіс, розпрощавшись з Олексієм Михайличенком?

| Оновлено 21 липня 2020, 03:40
68085
32
Циганик назвав найбільш імовірного кандидата в наставники Динамо
Циганик LIVE

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE назвал головного кандидата на посаду головного тренера «Динамо»:

«Було зрозуміло, що Олексій Михайличенко не зможе продовжити роботу з футболістами, які його не слухають. Вчора все висіло на волосині, і все було близько до того, що кияни можуть не потрапити до Ліги чемпіонів. В розмові зі мною Ігор Суркіс не назвав наступника Олексія Михайличенка, попросивши невеличку паузу, щоб оформити всі документи. Хто це буде? Я схильний вважати, що це Віктор Скрипник.

Я не гарантую, що так буде, наскільки я розумію, кандидатів достатньо багато. У чому проблема зі Скрипником? У тому, що він має трирічний контракт із «Зорею». Він відпрацював лише рік. І найголовніше – у нього в угоді прописана клаусула. Вона доходить до мільйона євро. Щоб він розірвав контракт, потрібно, щоб хтось за нього чи він сам заплатив ці гроші. І тоді він зможе перейти. Слово за Геллером. Він за тиждень буде в Києві. Думаю, найближчі дні йтимуть офіційні перемовини, але я нічого не гарантую. Ігор Суркіс на моє запитання, українець прийде чи не українець, теж не відповів.

Утім, кандидатур, на посаду головного тренера в «Динамо» Київ дуже багато. Якщо не Скрипник, то це може бути Сергій Ребров. У нього така ж історія, як і у Скрипника – чинний контракт із «Ференцварошем» і клаусула. Контакт у Суркіса з Ребровим є, але конкретно пропозиції очолити клуб від президента ще не звучало. Ребров наполягатиме на підсиленні атаки, опорної зони, воротарської позиції, тому тут важливо дійти згоди у питанні майбутніх трансферів.

Не можна виключати ще кількох кандидатів. Називалося також ім’я Юрія Калитвинцева (але він не має досвіду роботи на рівні головного тренера топ-клубу з серйозними завданнями). Вільні Юрій Сьомін, Мірча Луческу – вони теж є потенційними і більш-менш реальними кандидатами на цю посаду. Мирон Маркевич має складні особисті стосунки з президентом, проте і такий варіант є».

Оцініть матеріал
(458)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aer Bore
С таким руководством, этой команде и Гвардиола не поможет
Олександр Фурманов
А что плохие тренеры были в "Динамо?" Да один только Юрий Сёмин чего стоит. Да разве он один? Луческу не за один год "Шахтёр" сделал "Шахтёром". У Суркисов его выгнали бы за полгода в шею, Ахметов сидел ждал результата терпеливо и результат пришёл.Суркисы, как чукчи в старом анекдоте - утром картошку посадили,а вечером уже пошли выкапывать, так как "сильно кУсать хосиса". Что касается футболистов "Динамо", то половину состава нужно гнать в шею - играть не умеют и не хотят,зато на судей чуть что чуть ли не с кулаками бросаются и это практикуется очень давно. Значит кто-то разрешает себя так вести. Давно уже пора гайки закручивать. Лобик нахмурил,морду скривил - жёлтую карточку,сделал жест или заорал - красную и штрафы на гавнюка и на клуб.Чемпион СССР Блохин о "Жигулях" мечтал с магнитолой, а гавнюк который аут вбросить не умеет - на "Мерседесе" гоняет и контракт миллионный подписывает,хотя без трёх ошибок слово ... на заборе не напишет. И устают очень сильно... Раз в неделю сыграть это считается полным изнурением, а если две игры за неделю, то это уже каторжные работы. Так шли бы на цементный завод в третью смену грузчиками. Там и зарплата приличная 5000 - 6000 грн. в месяц, и спецодежду со спецобувью бесплатно дают, и обеды в столовой хорошие (борщ,правда не на мясном бульоне, макароны с сосиской,от которой голодную ворону стошнит и кисель несладкий,но с комками). А ещё после смены развозят на автобусе,если автобус не поломался. Это ведь получше работа,чем мяч гонять в дождь и зной.
Lion
Цыганык назвал самого вероятного кандидата в наставники Динамо.
"""""""""""""""""""""""""""
Ну и кто этот кандидат?? Цыганык хоть сам понял что наговорил.....
zzg77
Бла-бла-бла-бла шоу Цыганика продолжается!!!
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Яковенко
всё что было сказано, мы знали до него.
DARK SIDE
когда дворовая команда, то тут и Гвардиола не поможет!
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FCZL72
Динамо, вы кроме себя никого не видите в украинском футболе. Вы думаете что самые важные и самые нужные? Что за чмошная привычка выхватывать тренеров или футболистов с команд только начинающих строить свой стиль игры? Ищите себе кандидатуры на стороне, и не тяните одеяло только на себя . Хрен вам а не Скрипника!!! Раскатали динамовские губищи!!!!
Alexey Antonenko
Это было бы слишком логично. Суркис на такое не пойдёт.
Сергей Чёрный
А с каких это пор цыганик стал экспертом
az-667
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gold11
Ничего нового Цыганык не сказал. Очередной коммент болельщика. Чисто засветится.
Рустам Рашиди
да , ну если єто действительно Скрипнык будет , то это пятно позора будет на них на долго , две игры - картина маслом на финише , .. надеюсь не будет !!
ALud
Є такий знаменитий вислів "одна баба казала". Якщо замість "баби" вставити "циганик" суттєво нічого не поміняється, хоча він і претендує на якусь особливу обізнаність, але деякі його пересмикування фактажу як «Было понятно, что Алексей Михайличенко не сможет продолжить работу с футболистами, которые его не слушают.."або "В разговоре со мной Игорь Суркис не назвал преемника Алексея Михайличенко, попросив небольшую паузу, чтобы оформить все документы" зразу породжують сумніви. Які б не були трененрські невдачі Михайличенка,в футболі він постать, та й не ті зараз футболісти в Динамо, щоби ігнорувати тренера Михайличенка і нарешті, хто суркіс і хто циганик і чи це не той циганик, що на рівному місці організував подачу на дискваліфікацію Лєднєву за, з погляду великого футболіста в минулому циганика, для обнулення тих же карток.
yuriy_kent
Так вот почему Скрипник так радовался ничьей с Десной(точнее выхода Динамо в лч)
Микола Унгурян
Лише питання навіщо це Скрипнику чи Реброву? які тренують команди одного рівня з ДК і при чому успішно
Сьомін? Суркіс навряд чи самогубець, щоб запросити тренера-росіянина
а от Мірчу було б цікаво побачити (правда навіщо це йому)
Муґунот Уух
“склонен считать”, “не гарантирую”, “может быть”, “нельзя исключать”, “кандидатов много”
...Цыганик назвал
Юрій Ганусяк
противостояние СУРКИС-АХМЕТОВ, которое вредило и вредит футболу Украины.
не зовсім точно, протистояння ахметов-Україна, у всіх сферах, шкодить державі. на жаль перемагає бабло.