Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2020, 18:09
1691
1

Символічна збірна 32-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 20 липня 2020, 18:09
1691
1
Символічна збірна 32-го туру УПЛ
ФК Зоря Луганськ. Дмитро Хомченовський

Sport.ua представляє символічну збірну 32-го туру УПЛ.

Воротар:

Євген Волинець («Колос»). Ковалівська команда не була фаворитом в поєдинку з «Динамо», але зуміла перемогти киян з рахунком 2:0. І в цьому є величезна заслуга 26-річного українського голкіпера, який витягнув все, що летіло в бік його воріт. До речі, як думаєте, вихованцем якого клубу є Волинець? Все правильно — київського «Динамо».

Захисники:

Дмитро Хомченовський («Зоря»). Поєдинок із «Десною» складався для «Зорі» не дуже вдало, а програвати луганчанам було не можна — поразка позбавляла їх третього місця і прямого виходу в груповий етап Ліги Європи. А це — гроші. А це — майбутнє клубу. На щастя для «Зорі», на 53-й хвилині матчу Хомченовському вдався шедевр. Дмитро відправив м'яч у верхній кут воріт обвідним дальнім ударом, «Зоря» здобула нічию (1:1) і завоювала бронзові медалі чемпіонату України.

Віталій Гавриш («Колос»). Не без помилок, але просто і надійно відіграв проти «Динамо». Кияни атакували-атакували, але відправити м'яч у сітку воріт Волинця так і не змогли. Гавришу уже 34 роки, досвіду цьому футболісту не позичати.

Максим Імереков («Десна»). Провів непоганий матч проти «Зорі», не дав розгулятися атаці суперника. Якби не шалений удар Хомченовського, як знати, чим би закінчився матч...

Богдан Михайличенко («Зоря»). Як завжди, Михайличенко багато працював не тільки на оборону, але і на атаку. Міг забити, але його удар у другому таймі вийшов неточним. З мінусів можна назвати жовту картку, яку Богдан отримав вже на 9-й хвилині зустрічі за відмашку проти Фаворова.

Півзахисники:

Юхим Конопля («Десна»). На 20-й хвилині поєдинку з «Зорею» віддав розкішну передачу на Будківського, який ударом в падінні відправив м'яч у сітку воріт. Та й в цілому 20-річний гравець видав непоганий матч.

Олексій Довгий («Олександрія»). Вийшовши на заміну на 68-й хвилині зустрічі замість Гречишкіна, в кінцівці матчу Довгий забив гол, зробивши рахунок 1:2 і давши «Олександрії» шанс вирвати у «гірників» нічию.

Євген Банада («Олександрія»). Ще один герой матчу з «Шахтарем», який зрівняв рахунок в матчі вже в компенсований до другого тайму час. «Гірники» вже були готові святкувати перемогу, але Довгий і Банада за кілька хвилин поставили все з ніг на голову.

Манор Соломон («Шахтар»). Чим далі, тим більше здається, що «Шахтар» знайшов черговий самородок. Здається, Соломон може в атаці все — і віддати, і обіграти, і вдарити. У матчі з «Олександрією» футболіст записав на свій рахунок гол і результативну передачу. Якщо Соломон буде і далі прогресувати з такою швидкістю, то в «Шахтарі» він не затримається.

Нападники:

Володимир Лисенко («Колос»). Є м'ячі, які цінуються на вагу золота. Саме такий гол і забив Лисенко у ворота київського «Динамо» на 54-й хвилині поєдинку. Розгублені кияни не тільки не змогли відігратися, а й пропустили другий гол з пенальті, програвши 0:2. Але саме Лисенко забив в найпотрібніший момент. До речі, з 2005-го по 2009-й роки контракт Лисенка належав одному відомому київському клубу...

Владислав Супряга («Дніпро-1»). У поєдинку з «Ворсклою» Влад відзначився черговим дублем, причому зробив це ще до перерви. Так, у «Ворскли» був далеко не оптимальний склад, але і йому потрібно примудритися забити. Супряга в цілому видав відмінну кінцівку сезону. Стане у нагоді цей нападник «Динамо» або поїде в чергову оренду?

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил