Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
8674
1

Григорій СУРКІС: «Легенди Динамо йдуть в інший світ. Боляче»

Колишній віце-президент УЄФА виступив з траурною промовою на похоронах Володимира Лозинського

Григорій СУРКІС: «Легенди Динамо йдуть в інший світ. Боляче»
ФК Динамо Київ. Григорій Суркіс

Почесний член УЄФА Григорій Суркіс виступив з траурною промовою під час церемонії прощання з видатним гравцем київського «Динамо» 70-80-х років Володимиром Лозинським.

«Найкращі гравці і люди, які створювали імідж київського «Динамо», йдуть в інший світ... Це боляче і сумно. Я навіть не знаю, що можна сказати, адже ми сьогодні востаннє бачимося з хлопцями, які дарували нам своє прагнення бути найкращими у футбольній грі, робили все можливе і неможливе завдяки своєму таланту і важкій праці.

Зараз ми не можемо пізнати людину, яка була зовсім іншою навіть на тих фото, які демонструються перед нами. Важка хвороба, 22 хіміотерапії... Це свідчення того, що Володимир Лозинський, навіть перебуваючи в такому стані, робив все можливе і неможливе, щоб залишатися разом з нами.

На жаль, дуже часто ми з вами зустрічаємося із сумних приводів останні два тижні. Трошкін, Лозинський, а також інші динамівці, які дарували нам невичерпну енергію - свою і своїх товаришів, йдуть в інший світ. Боляче», - сказав Суркіс.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Это все последствия применения допинга игроками Динамо в те годы - победа любой ценой... Ни один из умерших бывших игроков этой команды не дожил и до 75-ти, и у всех онкология... В те годы еще не существовало методики применения и вывода из организма стимулирующих препаратов, принимали то, что удавалось достать за рубежом, без учета особенностей организма игрока и не правильной дозировкой, даже не все врачи могли предвидеть последствия после приема допинга, тем более об этом не знали игроки...