Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2020, 02:24
3011
4

Руслан КОСТИШИН: «Колос грав чесно, без всяких зайвих справ»

Наступний сезон «Колос» проводитиме на новому власному стадіоні

| Оновлено 20 липня 2020, 02:24
3011
4
Руслан КОСТИШИН: «Колос грав чесно, без всяких зайвих справ»
ФК Динамо Київ. Руслан Костишин

Головний тренер ковалівського «Колоса» Руслан Костишин після переможного матчу 32-го туру УПЛ з київським «Динамо» (2:0) розповів:

– Довгоочікувана перемога над одним із наших грандів. Досі ми не вигравали у грандів у чемпіонаті України. Ще й провели перший матч на нуль. Добре, що зберегли своє ім'я. Ми грали чесно, без усіляких зайвих справ. Хочу привітати нашого президента з тим, що у нього є така команда. Він заслуговує на таку команду в плані ставлення до роботи, чесності, порядності. Ми грали за нього і за своє ім’я.

Однак емоції не такі яскраві, бо на нас очікує ще важлива гра плей-оф 25 липня. Радість все одно присутня, адже ми виграли у «Динамо» на Олімпійському, у лобовій грі для киян, коли вони боролися за Лігу чемпіонів. Проте емоції стримані, оскільки ми розуміємо, що маємо важливу гру попереду.

– Коли буде готовий новий стадіон «Колоса»?

– Він уже готовий, залишилися дрібні роботи. Так усе складається, що, думаю, перший домашній тур нового сезону ми вже будемо грати на новому стадіоні. 

– Які очікування від матчу в плей-оф із «Дніпром-1»

– Наша команда в порівнянні з минулим сезоном не сильно змінилася, а у «Дніпра-1» – дуже змінилася. У нас прийшли стрижневі футболісти Петров і Богданов – і все. А у дніпрян після нашої останньої гри все змінилося досить конкретно. У них більш атлетичні футболісти, які грають у зовсім інший футбол, команда змінилася тактично. Будемо дивитися.

– Наскільки ви засмутилися через вилучення Вадима Мілька?

– Я розраховував на нього у матчі плей-оф. Будемо дізнаватися, чи зможе він зіграти за регламентом. Перша жовта Мілька – це я його просив і навіть похвалив. Що стосується другого попередження – можливо, від нього, як досвідченого футболіста, й хотілося, щоб він вчасно зрозумів, що лишилося 20 секунд до фінального свистка та нічого б не трапилося, якби нам тоді забили гол. Але він рятував ворота, до нього немає жодних претензій.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kerch30
Отдельное спасибо *динамовцам* Андрею Богданову, Вадиму Милько, Владимиру Лысенко
PUTINHUILO
Молодцы.Указали шлимазлу и мукающему недотренеру их уровень.
А то после прошлого тура рыжего безяцевого назвали даже лучшим тренером