Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 18 липня 2020, 21:31
2557
5

Юрій ВІРТ: «Зробимо все, щоб повернути Верес в Першу лігу»

На команду чекають перехідні матчі

| Оновлено 18 липня 2020, 21:31
2557
5
Юрій ВІРТ: «Зробимо все, щоб повернути Верес в Першу лігу»
nkveres.club

Команда Другої ліги «Верес» в серпні повинна зіграти перехідні поєдинки за право підвищитися в класі. З липня команда Юрія Вірта активно готується і запланувала низку спарингів, в тому числі з «Шахтарем» на НСК Олімпійський.

«Ми відновили тренувальний процес 1 липня. Спочатку тренувалися вдома, зігравши два спаринги, із «молодіжкою» «Львова» та експериментальним складом «Волині», в яких здобули перемоги — відповідно 4:0 та 5:1. Із 20 липня готуватимемося в Пущі-Водиці, де заплановані контрольні матчі з «Колосом», «Альянсом» та «Шахтарем». Із чемпіоном зустрінемося 30 липня на НСК «Олімпійський», і це буде генеральна репетиція для гірників перед другим поєдинком Ліги Європи з «Вольфсбургом».

«Заключний етап підготовки проведемо в Рівному, зіграємо з тернопільською «Нивою» та «Поліссям», яке кілька днів тому очолив Сергій Шищенко. Сподіваємося, що перехідні матчі відбудуться в зазначені терміни (15 та 19 серпня), ми налаштовані серйозно й докладемо зусиль, аби здобути перепустку до Першої ліги», - сказав Вірт.

Сезон у Другій лізі був завершений достроково. «Верес» в групі A зайняв 3-е місце.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Федько
Я думал ФК Львов это и есть Верес, все таки вместо Вереса ранее зашел в УПЛ ФК Львов. Тогда еще больше вопросов возникает по какому принципу появился ФК Львов в УПЛ ?
DidOk
Чекаємо на "Верес" в ПерДиві ✋🏐🇺🇦
Макс Руденко
А як там будіввництво нового стадіону, коли пропустив новину про відкриття. Що робить ФК Львів в УПЛ хтось без істерики може сказати? УАФ навіть не дно, це просто еталон корупції для всього світу і імпотентність правоохоронців.