Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 липня 2020, 21:35
11717
8

АЛІУЦЕ: «Ахметов давав преміальні перед тренуванням, і завжди готівкою»

А крім того, президент «гірників» подарував румунському легіонеру шикарний автомобіль

| Оновлено 17 липня 2020, 21:35
11717
8
АЛІУЦЕ: «Ахметов давав преміальні перед тренуванням, і завжди готівкою»
Prosport.ro. Маріан Аліуце

Колишній півзахисник «Шахтаря» Маріан Аліуце згадав про свій «гірницький» етап кар'єри, розповівши про дорогий подарунок, який отримав від президента «помаранчево-чорних» Ріната Ахметова.

«Я добре ладнав з Рінатом Ахметовим, тому у мене був повний порядок зі спортивною і фінансовою складовими футболу. Він зазвичай давав нам преміальні перед тренуванням і завжди готівкою! А після перемоги над «Динамо» з рахунком 2:1 (вочевидь, Аліуце говорить про поєдинок, який відбувся в Києві 7 квітня 2001 року в рамках чемпіонату України - прим. ред.) ми отримали по машині».

«На наступний день на тренуванні бос запитав мене, чи задоволений я. Звичайно ж, я був задоволений, адже в Румунії я за рік отримував стільки, скільки мені тоді дав Ахметов. Я також сказав йому, що бачив автомобіль, який мені сподобався. Це був BMW M5. Він відразу послав когось, і мені дістали саме ту машину, яку я хотів».

«У Румунії я нікого не можу поставити в один ряд з Ахметовим. У своїй країні найбільше я б виділяв Маріана Янку (екс-президента «Тімішоари») та Адріана Порумбою (колишнього керівника клубу «Васлуй»)», - зазначив Аліуце в ефірі румунського телеканалу Prosport.

Джерело зазначає, що на той момент автомобіль, який був подарований Ахметовим Аліуце, коштував на ринку близько 100 тисяч євро.

Нагадаємо, за «Шахтар» Маріан Аліуце виступав з 2000 по 2002 рік, і допоміг команді завоювати перше «золото» чемпіонатів України.

Оцініть матеріал
(105)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Легко раздавать деньги. тобой не заработанные. а отжатые у предпринимателей. сворованные у государства, донецкие знают просхождение его капитала , это замученные и убитые люди, масштабное разворовывание бюджета страны. неуплата налогов и много-много других преступлений этого бандита... но почему он не в тюрьме в полосотой робе? Мы можем только догадываться...
turist86
"видел автомобиль, который мне понравился. Это был BMW M5. Он сразу послал кого-то, и мне достали именно ту машину, которую я хотел".
Отжали у хозяина?
Bolshoi
Я даже не сомневаюсь что все налоги были уплаченны
Саша Яковенко
Сколько информации, для ДБР... И где оно? Ищет Пикассо?
Vipfishman2
Отжатые бабки всегда наливом приходят ... их и раздавал ))) легко пришли - легко ушли 🤣🤣🤣
Вова Чертрогатый
надо за тот день сводки милиции по Донецку смотреть - не выкинули ли кого-то из БМВ Х5
Игорь Петров
Поэтому Шахтер и лидер в украинском футболе.