Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 липня 2020, 22:08
756
1

Барселона - Осасуна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Барса» напевно виграє, але складе чемпіонські повноваження

| Оновлено 16 липня 2020, 22:08
756
1
Барселона - Осасуна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Твіттер Барселони

У передостанньому турі чемпіонату Іспанії зійдуться в нерівному бою команда Сетьена, яка йде на другому місці і теоретично претендує на «золото», і команда Аррасате, яка практично ні на що не претендує і на поточний момент є одинадцятою в турнірній таблиці. Гостям виліт до Сегунди не загрожує, потрапити в єврокубки вони можуть лише, випадково витягши з колоди карт джокера. Так що «Осасуна» в цьому поєдинку може собі дозволити зіграти так, як їй хочеться. А може і не дозволити - поспішати-то їй нікуди.

А ось господарям поспішати є куди. Можна не сумніватися, що «Барселона» буде хапатися навіть за соломинку, сподіваючись, що «Мадрид» не переможе «Вільярреал». Тому каталонцям майбутній поєдинок потрібно вигравати будь-якою ціною. І вони напевно зроблять все від них залежне для перемоги. Хоча, напевно, розуміють, що зараз все в руках «Реала».

Після двох поспіль нічиїх з однаковим рахунком 2:2 (проти «Сельти» і «Атлетіко»), які, в загальному, і вилилися у втрату командою лідерства, далі в трьох поспіль поєдинках все ще чинний чемпіон Іспанії здобув перемоги: над «Вільярреалом», «Еспаньолом» і «Вальядолідом». Команда Сетьена нарешті намацала свою гру, але чи не запізно?

Матч на «Камп Ноу» буде цікавий ще й тим, чи зможе нарешті лідер каталонців Мессі забити з гри. Справа в тому, що Лео в останніх восьми (!) турах забив тільки двічі з пенальті. А ось з гри - не йде. Так, він роздає «наліво і направо» результативні передачі, але й про голи потрібно не забувати, якщо хочеш знову виграти трофей Пічічі.

Три останні поєдинки «Осасуна» теж може занести собі в актив: дві перемоги (над «Ейбаром» і «Леганесом») і нічия з «Хетафе». Взагалі, команда Аррасате в нинішньому сезоні може похвалитися стабільністю: вона практично завжди бере «свої» очки. Тому і залізла в таблиці так високо (як для «команди-ліфта»).

Обидві команди напередодні гри відчувають проблеми з кадрами. У «Барселони» не зможуть зіграти Грізманн, Умтіті і Дембеле, втрати гостей теж вагомі: У.Гарсія, Р.Гарсія, Ібаньєс, Авіла, Кардона.

Незважаючи на те, що «Осасуна» дуже часто виступає для «Барселони» своєрідною боксерською грушою (наприклад, в квітні 2017-го каталонці розгромили суперника 7:1) і цілком підходить під визначення зручного суперника, матч першого кола завершився бойовою нічиєю 2:2 , причому каталонці пропустили за десять хвилин до кінця зустрічі. Але якщо розглядати останні очні матчі між цими суперниками, то тут, звичайно, більш ніж серйозна перевага гранда: в двадцяти поєдинках тринадцять разів перемагали каталонці, п'ять матчів завершилися внічию, і лише двічі вигравала «Осасуна». Останній раз памплонці вигравали на «Камп Ноу» одинадцять років тому - в травні 2009-го.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: тер Штеген, Лангле, Альба, Піке, Семеду, Роберто, А.Відаль, Ракітіч, ​​Бускетс, Мессі, Суарес

«Осасуна»: Еррера, Лато, Н.Відаль, Арідане, Навас, Гарсія, Арнаіс, Барха, Монкайола, Меріда, Гальєго.

16 липня, четвер

«Барселона» – «Осасуна»
Барселона. «Камп Ноу». 22.00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Арбитр: Хосе Мартінес
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все ближче до ЛЧ. Рома вирвала три очки у дограванні матчу з Удінезе
Футбол | 25 квітня 2024, 22:03 0
Все ближче до ЛЧ. Рома вирвала три очки у дограванні матчу з Удінезе

Римляни вирвали перемогу на 90+5 хвилині

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Kuzuniy
Наверняка выиграла...☹️