Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
6957
6

Президент Агробізнеса: «Стримав людей, з суддів могли зробити купу м'яса»

Олег Собуцький заперечує, що арбітра Юрія Іванова побили на стадіоні

Президент Агробізнеса: «Стримав людей, з суддів могли зробити купу м'яса»
Sport.ua. Олег Собуцький

Президент «Агробізнеса» Олег Собуцький розповів свою версію того, що сталося після матчу 24-го туру Першої ліги з «Минаєм» (0:2).

«Негативне суддівство. Люди були розлючені, хотіли йти бити суддів. Я цих людей затримав, я їх не пустив. Тому що зібралася дуже велика кількість людей.

А те що вони пишуть, що їх били на стадіоні - нехай розказують комусь іншому. Якщо їх били на стадіоні - чому вони не вийшли? Де вони там були? Люди йшли, я людей стримав, бо з них могли зробити купу м'яса. Я людей не пустив.

Був чистий пенальті, мені експерти дзвонили всі. Чистий пенальті, а нам дають жовту. Ми повинні бити пенальті, на нашому гравцеві порушили правила. Вісім жовтих. Ми знали, що буде така гра.

Я перед матчем підійшов і привітався з арбітрами, кажу: «Хлопці, гарного вам суддівства. Прошу вас, давайте тільки чесно». Пожартували і пішли. І що сталося? Вісім жовтих», - сказав Собуцький.

Раніше повідомлялося, що безпосередньо на стадіоні в суддівській кімнаті побили головного арбітра матчу Юрія Іванова, який після цього інциденту поїхав знімати побої в поліцію.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Президент ПСЖ – Барселоні: «Коли вже відмовитеся від тупої ідеї Суперліги?»
Футбол | 25 квітня 2024, 07:49 4
Президент ПСЖ – Барселоні: «Коли вже відмовитеся від тупої ідеї Суперліги?»

Аль-Хелаїфі впевнений, що Суперліги не буде

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nivava
Ребята, хорошего вам судейства. Прошу вас, давайте только честно». Пошутили и ушли
Да всё честно и получилось, --- таможня заплатила больше.....
tima fialko
А хіба можна керівникам команд,перед грою,підходити до арбітрів?
Владимир Копяк
Кто-то нагло врет - или средства массовой информации выложившие информацию об избиении арбитра, или Собуцкий, почувствовавший, что дело запахло паленным. Что-то не сходиться, Олежек, ты остановил людей, не дал им изготовить фарш из арбитров, посадил их в машину и отправил домой? И по дороге в чистом поле их настигла орава долбонутых болельщиков? Кому ты лапти плетешь, покровитель ветеранского движения? Я уже говорил и повторюсь сейчас - без твоего разрешения ни один болельщик не подойдет к арбитру, тем более не начнет из него фарш делать. Испугался,что миллионный штраф впаяют? Хотя о чем я говорю - ты же друган павелки....
Ekvato
Люди добрі, ви хоть дивилися матч? По-перше, не 8 жовтих, а 6, 3 гравцям Минаю. Доки Минай не забив, у Агробізнеса був стопроцентний момент, після 1го голу Миная у Агробізнеса був другий стопроцентний момент. Хіба суддя не дав забити? У моменті з пенальті провал оборони Агро, вихід один на один, сейв воротаря Агробізнеса і мало бути добивання, але гравця Миная збили. 90+хвилина. Цей гол не став переможним. До чого тут суддя??? Всім аби зраду розігнати, а якщо хтось один скаже, що "точно суддя куплений, бо наші програли", то другі "а як може бути інакше, інфа 100%, хоча я матч не дивився, але суддя все одно п..ар". Ви знаєте, що у Миная були 3 міс. Затримки по зарплатах і вони позбавляються від 8ох гравців. Напевно того, що з жиру бісяться, нє? І Минай і Агро недалеко один від одного, але Агро відкрито заявив, що вони Прем'єр лігу не потягнуть. Чого толі біситися? У грі майже рівних команд одна програла, бо пропустила 2 контри на 85 і 90ій хвилинах, а сама свої шанси не забила. Подивіться запис гри з 80ої хвилини і все стане ясно. А жовтих у Агро більше, бо Минай більше володіі м'ячем. Але ви і дальше вбивайте людям у голову думку, що Минай всьо купив, бо в нього мішок грошей. А люди у нас такі, власної думки не мають. Схавали Голобородька, схавають і це
turist86
"Джентльмен в поисках десятки. И что это за профессия такая, прости господи! Ну, год ещё, ну, два. А дальше что? Дальше ваши рыжие кудри примелькаются, и вас просто начнут бить".
("Золотой теленок")
Игорь Петров
Семимильными шагами идём в славные 90-е, тогда тоже избивали неугодных судей ( Ю. Погребняк тренер " Ильичевца" с тремя товарищами избил судейскую бригаду во - главе с Шевченко.)