Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1308
0

Крістал Пелас - Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоні дияволи» готові реабілітуватися за нічию з «Саутгемптоном»

Крістал Пелас - Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Манчестер Юнайтед

У четвер, 16 липня, відбудеться матч 36-го туру чемпіонату Англії з футболу. «Крістал Пелас» на стадіоні «Селхерст Парк» прийме «Манчестер Юнайтед». Зустріч розпочнеться о 22:15 за Києвом.

Майбутні господарі гарантували собі місце в АПЛ на наступний сезон, але в єврокубках вже точно не зіграють, тому у них присутня мотивація лише фінансова і репутаційна. У гостей все трохи інакше: в минулому турі вони втратили можливість піднятися відразу на третє місце, а тепер ризикують навіть не потрапити до зони Ліги чемпіонів.

«Крістал Пелас» успішно стартував після карантину, обігравши в першому турі на виїзді «Борнмут» (2:0). Але далі трапилися п'ять поразок поспіль, чотири з яких були без забитих м'ячів. «Орли» - друга з кінця команда після завершення локдауну. Гірше справи тільки у «Норвіча», якому теж постійно обрізають крила. Але у «Крістал Пелас» хоча б були натяки, як мінімум в матчі з «Бернлі» (0:1) можна було заробляти очки.

«Манчестер Юнайтед», в свою чергу, знаходиться в числі найкращих команд після відновлення сезону. Але цю статистику трохи зіпсувала прикра нічия з «Саутгемптоном» (2:2), коли хлопці Уле Гуннара Сульшера пропустили другий гол на останніх хвилинах. Хоча, поклавши руку на серце, «червоні дияволи» в тому матчі на перемогу не награли. Але «святі» зараз виглядають на голову вище за «Крістал Пелас», тому майбутній матч для МЮ точно буде легшим.

У першому колі «Манчестер Юнайтед» програв удома з рахунком 1:2, втративши нічию на 90+3 хвилині. Це ще одна причина провчити середняка, який зараз не на ходу.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Ван-Бісака, Ліндельоф, Магуайр, Вільямс, Мактоміней, Матіч, Джеймс, Фернандес, Рашфорд, Марсьяль.

«Крістал Пелас»: Гуаїта, Ворд, Данн, Сако, ван Анхолт, Мілівоєвіч, Таунсенд, Макартур, Куяте, Заха, Айю.

16 липня, четвер

«Крістал Пелас» – «Манчестер Юнайтед»
Лондон. Стадіон «Селхерст Парк». 22:15
Пряма трансляція на телеканалі «Setanta»
Арбітр: Грем Скотт
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.