Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 липня 2020, 20:42
2209
1

Арсенал – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Яка з двох команд повернеться на переможний шлях?

| Оновлено 15 липня 2020, 20:42
2209
1
Арсенал – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter/arsenal

У середу, 15 липня, відбудеться центральний матч 36-го туру АПЛ, в якому «Арсенал» прийме «Ліверпуль». Обидві команди втратили очки в попередніх поєдинках, тому постараються реабілітуватися вже в найближчій зустрічі.

У кінці червня здавалося, що «Арсенал» став на переможний шлях. «Каноніри» обіграли «Саутгемптон», «Норвіч» і «Вулверхемптон». Підопічні Мікеля Артети в цих матчах забили 8 голів і не пропустили жодного. Однак потім лондонський клуб зіграв внічию з «Лестером» і поступився «Тоттенхему» в дербі Північного Лондона. Ця поразка віддалила «Арсенал» від зони єврокубків. Зараз «каноніри» займають 9-те місце в турнірній таблиці АПЛ. Відстань до топ-6 становить 5 очок.

У матчі проти «Ліверпуля» «Арсеналу» не допоможе дискваліфікований Едвард Нкетіа. Під питанням залишається Месут Озіл, у якого є проблеми зі спиною. Бернд Лено, Пабло Марі, Калум Чемберс і Габріель Мартінеллі теж не зіграють проти «Ліверпуля». Цілком імовірно, що всі вони пропустять залишок нинішньої кампанії. «Арсенал» сильно постраждав через травми після рестарту сезону.

«Ліверпуль» достроково став чемпіоном Англії. Головне завдання на сезон «червоні» виконали. Розгромна поразка від «Манчестер Сіті» струсонула мерсисайдців. Після цього вони обіграли «Астон Віллу» і «Брайтон». Однак у попередньому поєдинку команда Юргена Клоппа несподівано втратила очки, зігравши внічию з «Бернлі».

До кінця сезону «Ліверпуль» буде обходитися без Жоеля Матіпа. З великою часткою ймовірності залишок кампанії 2019/20 пропустить і капітан команди – Джордан Хендерсон. У англійця травма коліна. Під питанням на матч проти «Арсеналу» Джеймс Мілнер, який пропустив поєдинок проти «Бернлі». Клопп усе ще не впевнений, чи зможе розраховувати на футболіста в середу.

Статистика на стороні «Ліверпуля». Мерсисайдці 88 разів перемагали «Арсенал». У «канонірів» на 10 перемог менше. Ще 62 матчі між цими командами завершилися внічию. «Арсенал» уже давно не перемагав «Ліверпуль» в АПЛ. Востаннє це відбувалося ще в жовтні 2015 року. У матчі 1-го кола нинішнього сезону «червоні» обіграли вдома «канонірів» з рахунком 3:1.

Букмекери надають перевагу «Ліверпулю». Коефіцієнт на перемогу господарів – 3,95; на вікторію гостей – 1,89; на нічию – 3,95. Букмекери вважають, що в матчі буде забито більше трьох голів (коеф. 1,91). Цей варіант варто розглянути, оскільки в останніх 10-ти поєдинках команди тільки двічі забивали менше трьох м’ячів на двох. Що стосується майбутнього протистояння, у «Ліверпуля» більше шансів на перемогу. До того ж, усі троє основних форвардів «червоних» часто забивають «Арсеналу».

Орієнтовні склади:

«Арсенал»: Мартінес; Сократіс, Луїс, Холдинг; Бельєрін, Себальос, Джака, Тірні; Сака, Ляказетт, Обамеянг.
«Ліверпуль»: Аліссон; Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон; Кейта, Фабіньо, Окслейд-Чемберлен; Салах, Фірміно, Мане.

15 липня, середа

«Арсенал» — «Ліверпуль»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Арсенал - Ліверпуль. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 1:3

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона може вимагати переграти матч проти Реала
Футбол | 22 квітня 2024, 17:37 7
Барселона може вимагати переграти матч проти Реала

Про це повідомив президент клубу Жоан Лапорта

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Унгурян
хотілося б щоб Ліверпуль перетнув 100-очковий показник.