Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 липня 2020, 09:56
9239
13

Подарунок для Волині і Оболонь-Бровар. Авангард обіграв Металіст 1925

Харків'яни провалили перший тайм, після чого не знайшли в собі сил відігратися

| Оновлено 15 липня 2020, 09:56
9239
13
Подарунок для Волині і Оболонь-Бровар. Авангард обіграв Металіст 1925
ФК Авангард

Згідно з заявою головного тренера «Металіста 1925» під час підготовки до тридцять четвертого туру Української Першої ліги, його команді довелося подолати шлях до Харкова тривалістю майже в дві доби відразу після невдалого виїзду до «Минаю» (0:1). З огляду на те, що гра проти закарпатської команди проходила всього чотири календарні дні тому, то часу на підготовку до чергового матчу у колективу було не так вже й багато. Грати харків'янам на поле домашнього ОСК «Металіст» доводилося проти результативного в своїх останніх поєдинках краматорського «Авангарду».

Підопічні Андрія Демченко впевнено повернулися до офіційних матчів трьома перемогами поспіль проти команд позаду себе в турнірній таблиці, проте вже в першій грі проти прямого конкурента допустили серйозну похибку, що коштувало їм місця в заповітній трійці майбутніх команд Української Прем'єр-ліги. Амбіції у суперника харків'ян заявлені куди скромніше, однак колектив з Краматорська продовжував напружувати команди з верхньої половини дивізіону лише одним фактором своєї присутності і регулярним здобуттям очок.

За першим таймом звітної зустрічі можна сміливо стверджувати, що із Закарпатської області разом з командою до Харкова не повернулася лінія оборони. «Металіст 1925» розвалився вже на першій хвилині в результаті незлагоджених дій під час ауту у суперників в глибині чужої половини. У підсумку, Лобова ніхто не зустрів під час виконання пасу на хід Нехтію, після чого Владислав розібрався з опікунами вже в чужому штрафному, а потім змусив капітулювати Сидоренко.

Ознаки життя у команди Демченко подавали тільки гравці лінії атаки. Дерек звів нанівець старання своїх партнерів у організації кількох непоганих моментів, після чого акцент знову довелося змістити в сторону жахливої ​​гри оборони господарів. Ривок Сеницького після помилки Цвіренка на лівому фланзі з серйозним ризиком отримати червону картку довелося зупиняти фолом Дегтяренко. І начебто, ось він – церковний дзвін до більш серйозної гри в лінії захисту, але під завісу тайму «Металіст 1925» провалився в черговий раз під час закидання до штрафного, і тут вже відвертий фол з боку Цвіренко навіть сам порушувач своєю реакцією оцінив вірно – пряма червона від арбітра і примарні перспективи харків'ян на другий тайм.

«Авангард» не особливо приховував свою задумку провести гру на контратаках, проте можливість, яка вдало виникла на початку поєдинку, перевершила навіть найсміливіші очікування гостей. Залишалося просто слідувати початковому плану в подальшому, з чим краматорчани впоралися чудово. «Металіст 1925» створив лише один момент під завісу зустрічі, але Дерек лише підвів риску під провальним поєдинком у своєму виконанні промахом по спорожнілим воротам після одиничної помилки Денчука у цей вечір. Надто вже важким виявився тривалий шлях додому для підопічних Демченко.

У наступному турі харківський «Металіст 1925» знову зіграє в західній частині України, але вже проти луцької «Волині», а «Авангард» у Краматорську буде приймати «Агробізнес».

Перша ліга України. 24-й тур.

Металіст 1925 – Авангард – 0:1

Нехтій, 1

 Дегтяренко, 18, Ченбай, 55, Лукас, 67, Дмитренко, 74, Поспелов, 77, Дерек, 80 – Полюлях, 42, Сухаров, 57

 Цвіренко, 39 (грубе порушення)

Металіст 1925: Сидоренко – Ченбай, Цвіренко, Поспєлов, Шершень – Банасевич (Осман, 44), Дегтяренко (Коваленко, 78), Ямполь, Савін (Лукас, 56) – Дмитренко, Дерек.

Авангард: Денчук – Воробей (Брюхов, 71), Сидоренко, Мірошник, Сухаров – Полюлях, Сеницький (Долинський, 90+2), Лобов (Цибульник, 85) – Матяж (Мурза, 89), Кірієнко (Собко, 77), Нехтій.

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Стадіон: ОСК «Металіст» (Харків)

Удари (у площину): 12 (4) – 7 (4)
Кутові: 4 – 2
Оффсайди: 6 – 4.

МЕТАЛІСТ 1925-АВАНГАРД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Жесть, Гелиос №2 в Харькове..
cucumber
ждем истерик от Стороженко
vovakotik
Перша ліга дуже непередбачувана, тим і цікава та видовищна.
Чи подавав Авангард заявку на підвищення у класі, чи боряться вони за вихід?
Hulivud
И чего теперь ждать в Луцке?....
Олег Мандрівник
это какой-то позор
Dosik
Ну шо там 19-25 вже заяву на суддю накатали за не таке суддівство,за червону картку?А ще скаргу в КДК за дуже швидкий гол.Цеж якесь неподобство!На першій хвилині забивати 1925!Такого в регламенті нема!
az-667
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kolezey-2
походу Метал как и в прошлом году слился
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил