Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 12 липня 2020, 20:53
2136
1

Гранада – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи залишиться «Реал» на вершині Ла Ліги?

| Оновлено 12 липня 2020, 20:53
2136
1
Гранада – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter/realmadrid

У понеділок, 13 липня, відбудеться матч 36-го туру Ла Ліги, в якому «Гранада» прийме мадридський «Реал». У обох команд є серйозний стимул перемогти. «Вершкові» йдуть за чемпіонським титулом, а El Grana веде боротьбу за місце в єврокубках.

«Гранада» виступає нестабільно. В останніх 6-ти матчах у команди 2 перемоги, і стільки ж поразок з нічиїми. Проте, підопічні Дієго Мартінеса продовжують боротьбу за місце в єврокубках. На даний момент El Grana займає 9-те місце в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи в активі 50 очок. Від зони єврокубків команду відокремлюють всього 3 бали.

У «Гранади» вистачає кадрових втрат. У матчі проти «Реала» не братимуть участі Максі Гоналон, Квіні, Алекс Мартінес і Нейдер Лосано. При цьому до складу El Grana повинен повернутися Альваро Ваділло, у якого були проблеми зі шлунком. Дарвін Мачіс і Рамон Азіз можуть вийти в старті.

«Реал» виглядає вражаюче після карантину. У «вершкових» 6 перемог поспіль і 5 матчів без пропущених голів. Забивають підопічні Зінедіна Зідана теж небагато, але вони часто заробляють пенальті, які використовують повною мірою. На даний момент «бланкос» очолюють турнірну таблицю Ла Ліги, маючи 80 очок. Відрив від «Барселони» може збільшитися до 4-х балів після перемоги над «Гранадою».

Єдина довготермінова втрата у «Реала» – Марсело, який з великою вірогідністю пропустить залишок сезону. Серхіо Рамос і Дані Карвахаль, які пропустили матч проти «Алавеса», знову будуть доступними для Зідана. Начо повернувся до тренувань в загальній групі після м’язового пошкодження, але, ймовірно, ще не готовий грати 90 хвилин.

У «Реала» вражаюча статистика в матчах проти «Гранади». У «королівського клубу» 33 перемоги над цим суперником і 120 забитих голів. На рахунку «Гранади» 6 вікторій і 45 м’ячів. В останній раз El Grana брала верх над «вершковими» ще 3 лютого 2013 року. З тих пір «бланкос» завжди перемагають цього суперника.

Букмекери повністю на стороні «Реала». Коефіцієнт на перемогу господарів –7,20; на вікторію гостей – 1,49; на нічию – 4,40. Букмекери вважають, що в матчі буде більше трьох голів (коеф. 1,82). У цьому є сенс, оскільки «Реал» забивав «Гранаді» більше 3-х м’ячів в останніх трьох очних зустрічах. Однак останнім часом «вершкові» нікому не забивають більше двох голів. Тому можна припустити, що «бланкос» виграють скромно, але впевнено, і продовжать «суху» серію.

Орієнтовні склади:
«Гранада»: Сільва; Фульке, Діас, Вальєхо, Дуарте, Нева; Мачіс, Еррера, Азіз, Пуертас; Сольдадо.
«Реал»: Куртуа; Карвахаль, Варан, Рамос, Менді; Кроос, Каземіро, Вальверде; Азар, Бензема, Асенсіо.

13 липня, понеділок 

«Гранада» — «Реал Мадрид»
Гранада. Стадіон «Лос-Карменес». 23:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Гранада - Реал Мадрид. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 2:0
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил