Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 12 липня 2020, 09:36
2338
3

Йожеф САБО: «Шахтар не віддасть Десні перемогу»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 30-го туру УПЛ

| Оновлено 12 липня 2020, 09:36
2338
3
Йожеф САБО: «Шахтар не віддасть Десні перемогу»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від поєдинку 30-го туру УПЛ «Десна» — «Шахтар».

«Звичайно, вже очевидно, що Луїш Каштру відпустив у відпустку кілька гравців основного складу «гірників», які не братимуть участі в грі з «Десною». Думаю, що список футболістів не обмежиться трьома прізвищами, і в грі з командою Рябоконя ми побачимо фактично весь другий склад «Шахтаря». Вірніше навіть сказати, обойму гравців, яка зіграла менше матчів в сезоні, ніж інші виконавці.

«Шахтар», звичайно ж, навіть в умовно другому складі не буде грати з «Десною» абияк і вже тим більше віддавати чернігівцям перемогу. Молоді бразильці, які отримають від Каштру шанс, будуть битися за своє місце під сонцем. Тому матч в Чернігові буде наполегливим. У зв'язку з цим я прогнозую, що у «Десни» будуть шанси взяти хоча б одне очко. Мені здається, гра в цьому матчі завершиться внічию.

Не можу оцінювати рішення Каштру надати команді відпустку перед повторною грою з «Вольфсбургом». Все-таки, коли був карантин, у футболістів фактично був відпочинок, тому що тренувальний процес в домашній умовах, це так, лише фізкультура. Тому втомитися футболісти зараз не мають, і вони б напевно змогли з одного сезону перейти плавно в новий, а відпочити вже взимку. Мабуть, тренери «Шахтаря» побоюються, що восени у футболістів буде сильно щільний графік — матчі в збірних, в чемпіонаті і Лізі чемпіонів, тому краще зараз їм дати паузу, тим більше, що гірники налаштовуються пройти «Вольфсбург» і потім пройти по турнірній сітці Ліги Європи якнайдалі», — вважає Сабо.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ
Футбол | 26 квітня 2024, 11:50 8
«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ

Срна вважає, що жодних проблем в українця немає

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Panama2830
Як вже цей бред набрид цього старого пукана.... Сабо твої прогнози вже чітко всі вивчили і вже давно зрозуміли з твоїх прогнозів та недолугих коментарів... ти вже колись давав прогноз, як величайший спеціаліст, що Шахтар без проблем виграє в Харкові, пройде Аталанту і порадує фанів.... і що отримав Шахтар на виході??? І що твої прогнози стоять??? З тебе такий фахівець як гівна куля.... тому краще не подавай цей бред в ефір..... просто дратує
Владимир Копяк
По идее, Десна должна выиграть. Тут даже дело не в деньгах, которое руководство клуба может предложить Шахтеру.. Ахметов будет очень рад любому месту Динамо, кроме 2-го, если, конечно он не поддастся уговорам братанов Суркисов, что очень вероятно... Все может быть в этой жизни, а в футболе - тем более..
dd dent
хз насчет результата полный, может и ничейку скатают, одно понятно шахта и слить может им уже ниче не надо давно