Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1249
1

Ребров - 21-й з 23 в рейтингу форвардів Тоттенхема 21-го століття

Період в складі «Шпор» був не найкращим для легендарного форварда

Ребров - 21-й з 23 в рейтингу форвардів Тоттенхема 21-го століття
ФК Ференцварош. Сергій Ребров

Авторитетний ресурс Squawka склав рейтинг форвардів «Тоттенхема» в 21-му столітті. Всього до рейтингу потрапили 23 гравці.

Перше місце в рейтингу прогнозовано віддали нинішньому лідеру «Шпор» Гаррі Кейну. А ось Сергій Ребров, який виступав за клуб на початку століття, виявився лише на 21-му місці.

«Це надія, яка тебе вбиває. На рубежі століть «Шпори» були середняком АПЛ, але якимось чином зуміли підписати Сергія Реброва з «Динамо», який тоді цінувався дуже високо.

У парі з Андрієм Шевченком Ребров сформував один з найсильніших атакуючих дуетів Європи в складі «Динамо», але повністю провалився в АПЛ», - так охарактеризувала період виступів Реброва за «Тоттенхем» Squawka.

Ребров перейшов в «Тоттенхем» влітку 2000 року за 11 мільйонів фунтів. На його рахунку 15 голів в 75 матчах у складі «Шпор».

З повною версією рейтингу можна ознайомитися тут.

Олег Дідух Джерело: Squawka
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Действительно глупостью было идти в середняк, если уж и переходить было то лучше в какой-то клуб на высоте находящийся, там легче проявлять было бы себя.
Слабые примеры могут быть как мораэс наколотил в шахте и как не особо нужен дк был, как тео в Бельгии, но не вписывался в динамо, как соль в Нидерладнах, но никак здесь, ну то такое. Поставь условного мощного форварда в команду которая не будет на него играть и далеко не факт что ему буде с чего забивать.