Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2020, 20:38
3442
5

Володимир ШАРАН: «Чутки про відставку? Рішення приймає президент»

Коуч «Олександрії» зазначив, що, така інформація не додає плюсів команді

| Оновлено 28 червня 2020, 20:38
3442
5
Володимир ШАРАН: «Чутки про відставку? Рішення приймає президент»
ФК Олександрія. Володимир Шаран

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував інформацію про те, що керівництво клубу нібито міркує про доцільність продовження співпраці через серію невдалих результатів команди останнім часом.

«Після розмов, які я почув після гри з «Десною» про те, що задумалося керівництво клубу... Звичайно, це плюсів не додає. Наше завдання - це єврокубки, а поки що не закінчився чемпіонат, не закінчився плей-оф, і неясно, де ми будемо виступати. Але, звичайно ж, це впливає на колектив, і на тренерський штаб».

«Якщо президент щось скаже, прийме рішення, тоді буде ясно. Слухаємо тільки президента. Президент - це дуже серйозна людина, ми не перший рік працюємо разом, знаємо, що бувають і перемоги, і поразки, але приймає рішення президент», - сказав Шаран.

Нагадаємо, в 28-му турі УПЛ «Олександрія» на виїзді програла «Колосу» (1:2), що стало четвертою для команди Шарана поразкою поспіль.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Шаран и так максимум выжимает с этих ребят. что хочет руководство клуба, если нет никакого усиления состава? соперники уже не стоят на месте
Akkerman65
Заканчивавший карьеру игрока в Полиграфтехнике Шаран стал одним из лучших тренеров Александрии. Его любят болельщики и футболисты. Конечно, в связи с последними неудачными результатами его могут отправить в отставку. Хотя президент команды отлично понимает футбол и не будет горячиться. Это не его стиль работы и жизни.
Kevko
С такой игрой как сейчас, Александрии еврокубки нужны только для того, чтобы получить деньги. На спортивный результат расчитывать не приходиться
BekXan
Шаран это попытка оправдаться или удержаться.Пару игр если команда не заиграет главного тренера уберут.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил