Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2020, 22:50
2565
2

Колос у Києві обіграв Олександрію

Команда Руслана Костишина набрала перші очки на 2-му етапі чемпіонату

| Оновлено 27 червня 2020, 22:50
2565
2
Колос у Києві обіграв Олександрію
twitter.com

У Києві на «Оболонь-Арені» за виснажливої ​​жари відбувся матч 28-го туру УПЛ: «Колос» приймав «Олександрію». На момент початку зустрічі стовпчик термометра піднявся до 35-ти градусів! Однак, незважаючи на такі умови, команди почали поєдинок дуже бадьоро.

Вже на 1-й хвилині Ільїн замикав небезпечний простріл Вільхамссона, але трохи не влучив у ворота. Однак незабаром він змушений був покинути поле через проблеми з коліном. Ільїна змінив Морозко - і відмінно увійшов у гру.

Команди грали практично на рівних. 53:47% володіння м'ячем на користь «Колоса», 7:7 по ударам. Однак господарі були точнішими в завершенні атак. На 20-й хвилині контрвипад «Колоса» завершився взяттям воріт. Морозко віддав пас на хід Лисенку, той увірвався в штрафний і обвідним ударом послав м'яч під дальню штангу - 1:0.

«Олександрія» продовжувала атакувати, але нарвалася на ще одну контратаку. Гості втратили м'яч біля чужих воріт, Смирний здійснив рейд по правому флангу, обіграв декількох опонентів і прострілив у центр штрафного. Адресатом виявився все той же Лисенко, який пробив у дотик. Захисник спробував заблокувати удар, але тільки дезорієнтував голкіпера - м'яч повз вже лежачого Паньківа закотився в ворота.

Гості заграли ще активніше, і під завісу тайму притиснули «Колос» до воріт. Але просто відмінно грав Волинець. Він взяв удар Банади головою, а потім кінчиками пальців витягнув м'яч з кута після удару Ковальця. Перед перервою протягом хвилини гравці «Олександрії» подали три кутових поспіль, але все марно - господарі вистояли.

Проте, підопічні Володимира Шарана не залишали надій врятувати матч. І швидкий гол у другому таймі подарував їм таку можливість. Ковалець сміливо пішов у штрафний, обіграв ледь не пів команди і завдав удар під дальню штангу - 2:1.

Однак «Колос» показав, що вміє грати на контратаках. Лисенко зобов'язаний був робити хет-трик, але не реалізував вихід сам на сам: Паньків відбив м'яч після удару низом. Тренери провели по кілька замін, але малюнок гри не змінився. Правда, атаки «Олександрії» стали більш небезпечними, а випади ковалівців - більш рідкісними. А під кінець гри суцільною низкою пішли жовті картки. Що, втім, не дивно: за такої спеки сили залишали футболістів.

2:1 - і «Колос», перервавши серію з семи поразок, нарешті набрав перші очки в другій стадії чемпіонату. У команди Костишина тепер 29 балів, але те саме 6-е місце. У 29-му турі ковалівці їдуть в гості до «Десни». «Олександрія» зазнала 4-ї поразки поспіль і з 43-ма очками залишилася на 5-й сходинці турнірної таблиці. Наступний матч команда також проведе на виїзді - проти «Зорі».

Українська Прем'єр-ліга. 28-й тур.

«Колос» – «Олександрія» – 2:1

 Лисенко (20; 29) - Ковалець (47).

 Морозко (49), Зозуля (77), Богданов (89) - Мірошниченко (23), Банада (77), Третьяков (82), Ковалець (83).

«Колос»: Волинець - Зозуля, Гавриш (Парамонов, 46), Максименко (Задоя, 59), Ємець - Богданов, Мілько, Смирний, Ільїн (Морозко, 7; Костишин, 73) - Вільхамссон (Кожушко, 73), Лисенко.

«Олександрія»: Паньків - Мірошниченко (Вантух, 31), Бухал (Шендрик, 69), Дубра, Пашаєв (Мишенко, 69) - Ковалець, Довгий (Грицук, 58), Третьяков, Банада, Задерака (Лучкевич, 46) - Сітало.

Стадыон: «Оболонь-Арена» (Київ).

Арбытр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Евгений Карпусь
Десна вперед к борьбе за 3-е место! жаль что как-то непонятно слили Зоре